Tripper? Menjek az ügyeletre?
Figyelt kérdés
Lett egy fertőzésem pár napja. Felfázás-szerű tünetek, hüvelyi fájdalom, folyás. Kértem időpontot a nőgyógyászhoz, de SZTK-s, és 2 hétre tudtak időpontot adni, hiába mondtam, hogy akut... Csak kismamákat és vérző betegeket fogadnak soron kívül, magánorvosra meg nincs pénzem. Viszont most felmerült az elég alapos gyanú, hogy tripper lehet és b*szki a tünetek is stimmelnek... Nagyon be vagyok szarva, menjek az ügyeletre? Az időpontom _jövőhét csütörtökre_ szól!!!!!!!!!2014. ápr. 2. 12:54
1/3 anonim válasza:
Bőrgyógyászaton, vagy urológián is kezdheted. Azok is beutaló nélküliek, hátha valamelyiken rövidebb a sor.
2/3 A kérdező kommentje:
Hüvelyem van, nő vagyok, minek mennék az urológiára? :D Ebben az SZTK-ban mindenhova időpont kell, és mindenhova nagyon hosszú a várólista sajnos.
2014. ápr. 2. 13:33
3/3 anonim válasza:
Az urológus a vesével, húgyhólyaggal, húgyutakkal is foglalkozik, nem csak a férfiak nemiszervével. Szerintem is bőrgyógyászat. Vagy ha pesti vagy, akkor SE nőgyógyászati ambulancia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!