A tripper (gonorrhea) tünetei nőknél mennyi ideig lappanghatnak? és hogy jelentkezik?
Figyelt kérdés
2 éve lefeküdtem egy közeli haverommal, aki most volt csak olyan kedves, h közölje velem, h utánam v előttem lefeküdt egy másik csajjal is, és elkapta a fent említett betegséget..igaz, hogy az "ominózus este" után kb 2 hónappal felfázásszerű tüneteim voltak(valószínüleg fel is fázhattam) de akkor ugyebár nem tudtam még arról, h esetleg el is kaphattam..2 év alatt érezhettem volan erősebb tüneteket? nőgyógyász észreveheti ha beteg vagyok vagy csak a nemibeteggondozóban külön ezt a betegséget kimutató teszttel lehet megállapítani? nagyon mérges vagyok most, de nem akarom magam kiröhögtetni se h odaállítok és elmondom h igazából 2 éve kaphattam el a gonorrheat...2014. febr. 11. 15:00
1/3 anonim válasza:
Ha nincsenek tüneteid,akor nem kaptad el vagy azóta kivédted. Ne aggódj.
3/3 anonim válasza:
Úgy tudom, sokszor nem is okoz tünetet, és a nődokik meg nem szűrnek minden nemi betegségre, szerintem erre se, úgy hogy ha kíváncsi vagy magadra, csináltass valami minél teljesebb körű nemi betegség kivizsgálást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!