Egyszerűen miért nem tudnak kikezelni, égő viszkető érzésből a hüvelybemetnél?
Talán esetleg el kéne vele menni orvoshoz, nem gondolod?
Egy hüvelyi fertőzést soha nem otthon kell kikezelni, hanem orvos által!
És ha éppen nem fertőzés, hanem valamilyen allergia vagy irritáció, azt is csak orvos fogja kikezelni.
Bocs, egy kicsit dilis napom van, konkrétan félreolvastam az egészet, szóval ne haragudj!:) Azt olvastam, hogy te használsz bármit, nem használ, nem azt, hogy bármit írnak, nem használ.
Szóval egy normális orvoshoz kell elmenni, aki csinál hüvelykenet tenyésztést, mert csak abból fog kiderülni, hogy konkrétan milyen kórokozó okozza a problémát, már ha az okozza és akkor célzottan tudnak kikezelni.
Mert valahogy az az érzésem, hogy hasra ütésre írtak fel neked kezelést.
De ha ott semmit nem mutat, akkor pedig célszerűbb elmenni egy bőr és nemi beteg gondozóhoz, ugyanis ők azért jobban otthon vannak ilyen téren, ők is tudnak mintát venni és azt mikroszkóp alatt megnézni, illetve meg tudják állapítani, ha a problémát nem fertőzés, hanem allergia vagy irritáció okozza.
És még egyszer bocsi az első válaszért.:)
A rákszűrésnél nem mindig vagy nem mindenhol nézik meg a kenetet kórokozóra is.
Amúgy a rákszűrést akkor csinálták, amikor problémád volt. Mert az is lehet, hogy ha nem akkor csinálták, akkor éppen nem volt semmi bajod, tehát fertőzésed, azért nem mutatott semmit az eredmény.
Akkor kellene tenyésztést csinálni, amikor is a tüneteket érzed.
De amúgy ilyen szempontból tényleg jobb volna egy bőr és nemi beteg gondozó, ugyanis ott nem kell várni, ahogy odamész, veszi a mintát, azt pedig megnézi mikroszkóp alatt és látja egyből, hogy van-e valami kórokozód, illetve a hogy áll a hüvelyflórád. És azt is, ha azon a területen van valamilyen elváltozás, hogy az a terület éppen valamilyen irritáció vagy allergia következménye.
Illetve saját tapasztalat nálam az is, hogy túlérzékeny vagyok odalent, így soha nem használok semmilyen kúpot vagy krémet odabentre, ugyanis egyből irritál és egyből olyan tüneteim lesznek, mint ha fertőzésem lenne, pedig nincs. Nálam a szájon át szedhető gyógyszerek váltak be fertőzésre.
Szerencsére amióta abbahagytam a fogamzásgátló szedését, azóta az ilyen problémáim is megszűntek. Nálam az egyik mellékhatás volt az ilyen probléma sorozat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!