Mitől marad ki? 16L
Figyelt kérdés
3,5 éve menstruálok, de sose volt rendszeres. Tavaly pl. márciusban és júlusban egyáltalán nem jött meg. Tavaly nem is aggódtam, mert terhes nem lehettem...Most viszont...kezdek féelni. Szűz vagyok, de pettingeltem már. Mindig óvatosak vagyunk, sperma után kézmosás, és csak utána nyúlkálhatunk...
Most március közepén lett volna normális, ha megjön, de azóta se... Nem tudom mi lehet.
Szerintetek?
2014. márc. 31. 10:56
1/4 anonim válasza:
A kérdésedben ott a válasz, még nem állt be, eddig megtörtént,hogy kimaradt egy egy hónap! lehet,hogy megint kimarad, vagy késik. Viszont én felkeresnék egy nőgyógyászt,mert 3,5alatt nagyjából már beálhatott volna a ciklusod!
2/4 A kérdező kommentje:
Értem,köszönöm a választ!
2014. márc. 31. 12:01
3/4 anonim válasza:
Még belefér ez simán, akár hónapok is kimaradhatnak.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :)
2014. ápr. 1. 12:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!