Segitseg! Marad a szuzhartya? (lenn)
Figyelt kérdés
Eloszor szeretnek tampont felhelyezni de nem is tudom valahogy felek. Elofordulhat hogy igy szakitom at a szuzhartyamat?(ha tul erosen helyeznem fel) Az ob legkisebb tamponjaval szeretnek probalkozni..segitseeeg!!!!!2014. jan. 5. 01:05
1/8 anonim válasza:
Nekem azt mondta egyik barátnőm, hogy van szüzeknek való tampon is. Gondolom nem olyan hosszú.
2/8 anonim válasza:
Előfordulhat, hogy így szakítod át a szűzhártyádat, de attól még szűz maradsz addig, amíg nem leszel pasival. A legtöbb szűzlány azért A) vagy fel sem tudja helyezni egyáltalán vagy B) nem szakítja ki a szűzhártyáját vele, ugyanis a szűzhártyán van lyuk, ott jön ki a menstruáció, és legtöbbször a mini méretű tampon is kifér. (A kifelé irány a "veszélyesebb", ugyanis olyankor már megduzzadt a tampon.) Nincs mitől félned, próbáld ki nyugodtan, rengeteg szűzlány kipróbálja.
3/8 anonim válasza:
És, azért, hogy mindenféle tévhiteket eloszlassak: mivel a szűzhártya a hüvelybemenetnél van, a tampon hosszúsága egyáltalán nem szempont.
4/8 anonim válasza:
Igaza van az utolsónak, tényleg.
De a hossza is rövidebb egy mini tamponnak, nem?
5/8 anonim válasza:
Igen :), de a vastagság az, ami releváns, hogy ki tud-e jönni a szűzhártya lyukán vagy sem. A rövidebb hossz esetleg a gyakorlatlan felhelyezőknek lehet jobb, egy kicsivel.
6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek:) igen a kihúzás egy érdekes menet lesz://
2014. jan. 5. 09:03
7/8 anonim válasza:
Nem hiszem hogy gond lesz. Hajrá!
8/8 anonim válasza:
én szerintem nem is a 2. hanem a 3. legvastagabb tampont is használtam az OB-től (amíg nem szedtem gyógyszert, borzasztó erős volt a mensesem), mégis véreztem eléggé, mikor elvesztettem a szüzességem, szóval nem szakítottam át. De ha így lett volna, akkor is mindegy, attól még szűz maradsz, mindaddig amíg nem szexelsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!