Melyik intim törlőkendő a jobb?
Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi, hogy a Nivea Intimo vagy a Lactacyd Femina intim törlőkendő a jobb? Még sosem használtam ilyet, viszont most szeretnék, de nem tudom, melyik éri meg jobban. Akinek van tapasztalata valamelyikről vagy akár mindkettőről, nyugodtan leírhatja:). Előre is köszi a válaszokat!2009. dec. 17. 17:35
1/8 anonim válasza:
Én Niveát használtam, azt szerettem. De áttértem a toalett kendőre, mert sokkal olcsóbb, a Lidl-ben és a DM-ben szoktam venni. :)
2/8 anonim válasza:
Én Lactacydot használok, de már kipróbáltam a Niveát is. A lactacyd mellett maradtam. Érveket nem tudok mellé mondani, igazából csak saját magamból kiindulva azért, mert én egyes nivea termékekre allergiás vagyok, így nem szívesen használok niveát.
3/8 A kérdező kommentje:
Értem, köszi a válaszokat!:) Mondjuk lehet, hogy mindkettőt kipróbálom majd, hogy melyiknek jobb az illata meg minden. Csak kíváncsi voltam, hogy ki mit használ.
2009. dec. 17. 17:56
4/8 anonim válasza:
nem tudom, hogy ezek konkrétan melyik felé valók alsódnak, de ha a popódat törölnéd vele, akkor bmelyik babapopsitörlő jó.
ha a puncira kell, akkor meg nem értem...
5/8 anonim válasza:
Én a Niveát szeretem. Ez a márka mindig is bejött a bőrömnek, és az illata is nagyon kellemes. Szeretkezés után olyan jó, hogy csak kitörlöm magamat vele, és nem kell rohanni a zuhany alá, össze tudunk még bújni, ameddig csak akarunk. Orális szex előtt is szoktam használni, ha közvetlenül előtte nem tudok zuhanyozni.
Előző válaszolónak: azért jó az intim területekre az intim törlőkednő, mert tejsavat is tartalmaz, ami segít a hüvely és környéke flórájának megőrzésében, helyreállításában.
6/8 A kérdező kommentje:
Köszi nektek is! Szerintem én is kipróbálom először a Niveát, mert intim mosakodógélből is olyat használok, és az nekem bejött.
2009. dec. 17. 21:24
7/8 anonim válasza:
Én érzékeny bőrre való babapopsitörlőt használok. Jobban megéri, mint az intim törlőkendők. Olcsóbb is, és több van benne. És ugye nem irritál mert a babák érzékeny bőrére van tervezve.
8/8 anonim válasza:
és dm-ben vettem a Silky-t 269ft volt, rózsaszín csomagolású, és nagyon szeretem. Amúgy Nivea Kamillás mosakodógélt használok én is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!