Hogyan használjam ilyen esetben a zselét, kúpot?
Figyelt kérdés
5 napig kúpot kaptam fertőzésre, de a doki nem mondta el, hogy utána hogyan használjam a lactofeelt.
A papírján ez van:
"Kezelés
A kellemetlen szag, a rendellenes folyás, a kellemetlen érzés, valamint a BV hatékony enyhítésére: napi 1 tubus 7 napig
Fenntartás és megelőzés
A természetes pH-egyensúly fenntartásához, és a tünetek kiújulásának megelőzéséhez: 1-2 tubus hetente
A pH-szint fenntartásához antibiotikum-kezelés során: napi 1 tubus a kezelés végén, 4-5 napig
Ha a tünetek kiújulását tapasztalja a menstruációja környékén: 1 tubus a menstruáció végén, 1-2 napig.
"
Akkor elég nekem 5 napig?
2014. márc. 27. 09:46
1/1 anonim válasza:
Sztem eltolhatod mind a hetet, ártani nem fog. Meg hát érezni fogod, hogy kell-e vagy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!