Itt csinált már valaki hüvelyöblítést betadine-os oldattal? Ha igen, milyen arányokkal?
légyszi senki ne kifogásolja azt, hogy én ezt szeretném csinálni. A dokim ajánlotta!
Amúgy aki használta, annak az öblítés+törölközés után még szivárgott ki a barna folyadék ?
én tavaly nyáron kaptam Jódos öblítést, hát had ne mondjam milyen volt :( CSípett mint a fene, mert kimarja a bacikat, pedig utána még tejsavval is visszatelepítettem a hasznos bacikat, de nem gyógyultam ki a gombából. Nekem nem jött be a jódos öblítés. Ez a betadine-os nem tudom milyen lehet csak azt tudom, hogy ez is jódos, de ha jódozni akarsz akkor vegyél inkább Colpo-Cleaner Jód oldatot, az olyan mint a pezsgőtabletta és lehet mellé venni intimzuhanyt is. De én ugy szoktam ha érzem hogy baj odalent, akkor tejsavval irrigálok.
Jódossal: max.5 napig napi 2szer
Tejsavassal: 5napig napi 1 vagy 2szer.
Nekem ezt a dokim mondta, hogy semmiképpen se legyen 5napnál több,mert akkor felborul minden!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!