Segítséget szeretnék. Most voltam nőgyógyásznál, elhasználtam egy 10-es kúpot ismét, és megint fertőzést állapított meg.2 hónap alatt ez lesz a harmadik 10 kúpos kezelésem. Hüvelyöblítést ajánlott mellé? Ezt hogyan kell csinálni?
Monjuk az a minimum, hogy megmondja, mit használj, akkor is, ha nem receptes. Ha meg nem mondja meg magától, meg kell kérdezni.
Annyi baromság van ezen az oldalom... miért nem a dokit kérdezed?
Na hát ez az, kenettenyésztés, vérvétel, vizeletvizsgálat? Megvoltak? Mik a tüneteid egyáltalán?
Fogamzásgátlót szedsz?
Nekem ugyanis a tabletta okozott állandó szenvedést, gombás fertőzés formájában:S Semmivel nem lehetett kikezelni, pedig a a páromat is gyógyszereztük,de mindig visszatért.Abbahagytam a tablettát 1 éve, azóta egyszer sem volt semmi nőgyógyászati panaszom.
Nem volt semmilyen olyan vizsgálat amit leírtál, csak felfeküdtem a székre és belémnézett, ahogy szokott, megnyomkodta a hasam és ennyi.
Szedek fogamzásgátlót, de már 3 éve és csak most van kb. 3 hónapja ilyen problémám.
Utolsó vagyok. Nekem is a 2. év után jöttek elő ezek a dolgok,és habár nem sokáig vártam,hogy abbahagyjam,de szenvedtem eleget.
Mindenképpen keress fel egy magánrendelést,ahol kellőképpen ellátnak, mert ez így olyan mint a céllövölde. Nem lehet csak így rámondani hogy fertőzés.Még egy tapasztalt orvos se általánosíthatja így a tüneteket,szerintem.A sok kúp meg szintén nem egészséges...aa kellemetlenségről ne is beszéljünk.
Én mindenképp orvost váltanék, már ma el is mennék egy magánrendelésre.
Egyébként a folyás még nem jelent semmit, mint tünet, mert pl nekem ez egy "normális" folyamat,hogy folyásom van. Amikor fertőzésem volt akkor is ezt a dolgot ki kellett zárni...
A párodat nem "kezelitek", hanem egy orvos kezeli. Normálisabb nőgyógyászok egyből felírják a pasinak is a szükségeset, de ha nem, akkor neki is el kell mennie dokihoz. Nem "majd", hanem minél előbb. Nem is értem, mire vártok, csodára? Legalább ő gyógyuljon meg minél előbb.
A vérvételt nem értem, miért hiányolták, de kenettenyésztés valóban szükséges lett volna. Tényleg kéne egy jobb doki, aki elmagyaráz mindent és lehet kérdezni.
Komolyan mondtam, hogy ne itt gyűjts választ a kérdéseidre. Sokan azt írják le újra és újra, amit egy válaszban olvastak - és baromság. Úgy mesélik, mintha ők tapasztalták volna. Szóval elég rizikós a dolog. A kedvencem egy tizenéves pasi, akinek lövése sincs semmihez, ami egy nővel történik, de osztja az észt bőven.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!