Az extra szuper nagy OB 2 óra alatt megtelik. Ez normális?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy egyén függő, hogy kinek mennyire erős a menstruációja, de vannak határai annak hogy mi a normális és mi nem? (pl. ha túl erősen van meg 7-8 napig, vagy valakinek csak egy napig van meg és gyengén) Nekem mindig is erős volt és a görcsök is rendkívülien erősek. Régóta cisztára gyanakszom, egyszer el is mentem egy nőgyógyászhoz annak ellenére hogy nem szeretem az orvosokat, elmeséltem neki, hogy mi a probléma mert sokszor fájt bent egy pont és ELSŐRE eltalálta a fájó pontot és csak annyit mondott hogy nem tudja mi az és akármi lehet, de ha nem tudja mi az akkor hogy találta meg elsőre? Lehetnek a vérzések és a görcsök erősebbek a ciszta miatt? Vagy más miatt, esetleg a hormonok miatt van ez?2009. dec. 17. 15:15
11/18 anonim válasza:
17:30 vagyok. Egyéni adottság, gének, hormonok. Én is többet vártam volna, magyarázatot, javaslatot a megoldásra. Egyszer, még ifjabb koromban egy orvos azt mondta,majd a szülés megoldja. Hát nem oldotta meg! Tény, hogy előfordul egy évben 2-3 alkalom, amikor nem ennyire rossz a helyzet, olyankor 3-4 órát(!) is kibírok egy super plus-szal.:)
12/18 anonim válasza:
17:30 és 19:55 vagyok megint. Ezt a kérdést én írtam ki:
http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__nok-egeszsege__53218..
Azóta egy következő orvosnál is voltam, amint elmúlt a menzeszem, de ugyanazt mondta :(
13/18 A kérdező kommentje:
:( sajnálom. lehet hogy doktor Hause-t kéne hívni :D
2009. dec. 17. 20:56
14/18 anonim válasza:
Igen,egyéni adottság de nem alkati kérdés... Én 178cm/52Kg vagyok és már lassan 30 éve (most 42 éves vagyok) menstruálok, és mindég rettenetesen erősen véreztem, kétszer szültem, 14 és 3 éve és a menyiségen egyáltalán nem változtatott hanem csak egy kicsit kevésbé fáj a hasam, meg megtanultam együtt élni vele. Szerintem majd te is rájössz hogy nem szabad az átázott bugyikkal mérni a mensi menyiségét, az első szülés után majd nem fogod anyira visszataszitónak tartani egy Tena betétet betenni a bugyidba.
15/18 anonim válasza:
egy ötlet h ne ázz át: éjszaka úgyse látja senki sztem használj pelenkát vagy tena betétet amit szülés után szoktak amikor nagyon erős és akkor talán még tampon se kell mert az úgyis átázik...de egy pelus aminek több deciliter folyadékot kell tudni felfognia...az sztem reggelig nem ázik át:)
16/18 anonim válasza:
15:27 vagyok. bocs, hogy itt kérdezek, de mik a tapasztalataitok? eü. küret után nekem nem erős a vérzésem, azóta kb. 3-szor jött meg. Szerintetek idő kérdése és megint annyira erős lesz? ettől rettegek!
rontja az ember életminőségét rendesen. és most komoly, hogy 25 évesen pelenkában feküdjek a férjem mellé? vagy mint a kérdező is 19 éves...
kaptam egy Dicinon nevezetű gyógyszert műtétem előtt, attól meg 1 napig tartott és alig volt. szerinetm hosszútávon ez sem megoldás....
17/18 anonim válasza:
Én nekem is nagyon erős és bizony a második nap csak pelenkával tudok kimenni a házból, a munkahelyemre is bár nagyon kényelmetlen egy gyerek pelust teszek be a Junior 16-25 Kg nekem pont jó, persze jó feszes bugyi kell hozzá hogy ne mozduljon el.
18/18 anonim válasza:
Nekem is nagyon sok a vérzésem, az én dokim küretet javasolt. Még nem egyeztem bele, de lehet hogy szükségem lesz rá. Ultrahangon néztek, mert lehet hogy myomád van, attól is sok vérzés szokott lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!