Az extra szuper nagy OB 2 óra alatt megtelik. Ez normális?
Nekem meg a mini simán elég egy napig sokszor...de sajnps mégis 6 napig tart...tudom ez nem válasz a kérdésedre.
Nekem egyszer volt annyi, hogy megtelt a betét 2 óra alatt és átáztam,a doki bent is fogott a kórházban, és gyógyszeres kezelsést kaptam. De ezt gondolom nem lehet mindne hónapban eljátszani...Nem igaz h nem írnak fel foggátlót..vagy nem akarsz?meg menj el másik dokihoz, aki talán tudja hoigy mi az
hát én tudnék mesélni az erős vérzésről.... nekem az a tampon amiről írtál kb. 20 percig tartott. mensim 2. napja borzasztó volt, 20 percenként szaladgáltam wc-re. több dokinak elpanaszoltam, mind azt tanácsolta szedjek fogamzásgátlót. szerintem nem ez lett volna a jó megoldás. végülis kb. 3-4 évvel később találtak egy méhszájpolipot, volt egy eü. küretem és azóta megszűnt ez a nagyon erős vérzés. visszatért az önbizalmam, nőtt az életminőségem. felszabadultam. mivel nemrég volt ez a dolog, annyira rettegek, hogy visszatér ez az erős vérzés. többször majdnem elájultam, hányingerem volt, szédültem... nem kívánom senkinek. hogy ez most tényleg attól a poliptól volt-e nem tudom. mindenesetre elkeserített, hogy a dokik nem tettek ezügyben semmit. szerintük nálam ez a normális 25 éves létemre....
én nem így éreztem....
szerintem ha úgy érzed erős a vérzésed és erősen görcsölsz fordulj orvoshoz és próbálj meg erőszakos lenni és egy nagyobb, részletesebb kivizsgálást kérni.
ne ijedj meg! nem biztos, hogy nálad is ez a szitu.
én azon voltam ki, hogy magándokinál voltam, 3-nál és mind lepattintott, hogy szedjek tablettát....
és nem tudom ezt a polipot miért nem látták korábban, mert UHn is voltam.
próbálj meg rendes megbízható dokit keresni aki nem nyúl le zsével, mert szerintem 15ezer egy vizsgálatért nagyon sok....
mióta van ez nálad egyébként?
Szia! Egy cipőben járunk, nekem is borzasztó erős a vérzésem, az OB super plus max.2 óra alatt átázik, nem is merek bárhová elmenni (pl. séta, kirándulás), csak, ha garantáltan max. 2 óránként wc-közelbe jutok. Éjjel még egy éjszakai alwayst is beteszek, mégis 3-4 óránként ronggyá ázok. Ehhez az első 2 napban erős görcseim és hányingerem van, sokszor hányok is. Gyengének érzem magam, szédelgek. Csak a 4.nap hoz enyhülést, akkor már az extra is elég 3-4 órára, 5.nap alig van valami, 6.nap vagy semmi vagy max.egy-két pötty.
Többször voltam orvosnál (többnél is), mind azt mondta, hogy ez alkati adottság, törődjek bele.
Én sem értem az orvosok hozzáállását, vajon akkor is ilyen könnyen vennék ezt a problémát, ha ők lennének kénytelenek minden hónapban ennyi kellemetlenséget elviselni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!