Körülbelül egy hónapja folyamatosan megvan a mensim. Vagyis csak barna. De akkor is megvan, és ez már eléggé idegesít! Mitől lehet ez?
Figyelt kérdés
Még csak 16 vagyok és szűz.2009. dec. 17. 14:27
1/9 anonim válasza:
Ne idegeskedj, hanem menj el orvoshoz.
2/9 anonim válasza:
Nem érzel napközben olyan fájdalmat, ami éjjelre elmúlik?
3/9 A kérdező kommentje:
Nem. Miért?
2009. dec. 17. 15:45
4/9 anonim válasza:
micsodaaaa??? nagyon sürgősen orvos!!!! ez nagyon nem normális már a 2 hét se de az 1 hónap meg pláne nem!!!!!!!!!!
5/9 anonim válasza:
am meg mi az idegesítő benne? eldugaszolod magad azt kész:)
6/9 A kérdező kommentje:
hogyhogy mi az idegesítő benne?! hát az hogy biztosan nincs rendben valami... ez az idegesítő! Nem pedig a dugaszolás... -.-'
2009. dec. 17. 19:46
7/9 anonim válasza:
15.43 vagyok, így semmi, csak nekem is volt hasonló gondom de az teljesen más volt. Menj dokihoz majd ő ír antibiotikumot vagy valamit:)
8/9 A kérdező kommentje:
Értem. De neked egyébként mi bajod volt?
2009. dec. 18. 20:28
9/9 anonim válasza:
Bírom ezt a fajta hozzáállást... Egész véletlen nem jutott még eszedbe, hogy pl. orvoshoz menj? De igazán nem akarok beléd kötni, te tudod. Gondolkodj csak tovább nyugodtan ha úgy gondolod, hogy még ráér...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!