Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Gombám van? :O help, pls!

Gombám van? :O help, pls!

Figyelt kérdés
Néha van fehér vagy átlátszó folyásom néha pedig napogik semmi, viszket és piros odalent! Anya azt mondja, hogy ne butáskodjak ez szerinte természetes.

2014. márc. 26. 14:20
1 2 3 4 5
 11/49 anonim ***** válasza:
45%
Ne hallgass a canestenes válaszolóra! Orvoshoz menj! Elmondom egymilliószor is, nem érdekel, mert nem bírom elviselni, ha valakit megkárosítanak egészségileg! Az is megkárosítás, ha rossz gyógymódot javasol valaki és emiatt késik a helyes gyógyszerelés. Interneten távolról nem lehet gyógyítani, pláne diagnosztizálni!
2014. márc. 27. 19:48
 12/49 James Bandy ***** válasza:
62%

Javalom, hogy ne gondolkozz azon, hogy elmész-e, hanem tényleg menj el.Az lesz a legjobb. Nekem is ezt csinálta anyám, mikor fiatal voltam.Nem lehetett vele erről értelmesen beszélni. Egyedül mentem el dokihoz. Mikor mutattam neki a receptet, amit kiírt a doki, azt mondta, hogy nincs is semmi bajom. Kb. fél órába telt, mire felfogta, hogy márpedig azt tényleg ki kell váltani. A doki egy egyszemes gomba ellenes szert írt fel, egy db tabletta volt, azt kellett bevenni. Egyébként diplomás nőt nevelt belőlem, de ilyen témákban tök primitív volt.

Később javaslom, hogy a bugyikat, törülközőket hypózni kell mindig, ágyneműt vasalni fertőtlenítés céljából, valamint fürdőkádban ne fürödj, csak zuhanyozz, mert szinte lehetetlen kifertőtleníteni a kádat. Valamint Protexin, Safeguard szappant kell használni megelőzésre, zuhanyzáshoz, külsőleges mosakodáshoz. Úgyhogy csak bátran elmenni dokihoz!

2014. márc. 28. 16:57
 13/49 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat! Anya nem enged semmi képp sem nőyógyászhoz egyedül, de ő nem hajlandó velem jönni! ugyhogy jobb lesz ha megkérek valakit és vele megyek el.
2014. márc. 28. 19:35
 14/49 anonim ***** válasza:
45%
Kérj meg felnőttet, valakit, vagy szólj a gyerekorvosnak, hogy beszéljen anyukáddal! DE, ha egyedül elmész, hogy panaszod van és anyád nem jön el veled, meg fognak vizsgálni. Nem akarok rosszat mondani anyudról, de nagyon nagy butaságot csinál, az egészségeddel játszik! Én is édesanya vagyok, nekem ez nagyon furcsa...
2014. márc. 28. 19:56
 15/49 anonim ***** válasza:
41%

Beszéld meg anyukáddal és próbáljátok meg a Canestent, meglátod, hogy segíteni fog.

Sokszor az orvos is azt ajánlja!

KÁRT NEM CSINÁL semmiképpen sem, legrosszabb esetben nem használ.

2014. márc. 29. 12:38
 16/49 anonim ***** válasza:

Ne próbáld otthon gyógyítgatni magad. Keríts egy felnőttet és menjetek nőgyógyászhoz, és azt használd, amit ő mond.

A canesten-mániásoknak pedig a figyelmébe ajánlanám a következő topikot...

http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__nok-egeszsege__48545..

2014. márc. 29. 13:02
 17/49 anonim ***** válasza:

És hogy megértsék a canestenes válaszolók is... Viszkető érzés simán lehet baktériumos vagy vegyes fertőzések miatt is. Azzal, hogy Canestent ajánlgattok a tinilánynak és ő esetleg kipróbálja, pár napig keni-használgatja, elnyomja a tüneteit, aztán előbb-utóbb visszatér neki, de megint kenegetni kezdi mondjuk, mert "legutóbb segített", AKÁR HÓNAPOKAT IS késhet a megfelelő kezelés, és nőgyógyászati fertőzéssel SOHA nem kéne hónapokat várni, mert nagyon durva következményei lehetnek (meddőség). Tudom, hogy nektek könnyű más farkával verni a csalánt, de a kérdező lesz az, aki miattatok késve kap kezelést, és ő fogja elszenvedni a következményeket, ha lesznek.

Jobb, ha a kérdező megtanulja, hogy akármi előjön, orvos. És ha az orvos azt mondja, hogy Canesten, akkor tényleg Canesten, de ADDIG nem. Ahogy nézem, nagyon okosan és éretten áll hozzá már most, szóval remélem, hogy nem fogjátok meggyőzni.

2014. márc. 29. 13:10
 18/49 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat mindenkinek! Anya a tegnap jól leszidott, mert azt hiszi, hogy nem vagyok szűz és ezért van gombám :/ DE azt hiszem, hogy kezdi felfogni a dolgot!
2014. márc. 30. 10:00
 19/49 anonim ***** válasza:
53%

Simán megpróbálatod a Canestent, nekem orvosom is ajánlotta, külön felhíva a figyelmet rá, hogy semmiféle kárt nem tudsz vele csinálni!!!

Elkezdted volna, akkor már túl lennél rajta és nem lenne semmi gondod.

2014. márc. 30. 10:16
 20/49 anonim ***** válasza:
21%

Drága utolsó, a ti esetetekben az a különbség, hogy TÉGED látott orvos, és ő ajánlotta a Canestent. Ergo biztosan lehetett tudni, hogy van vagy volt már gombád, a kérdezőnél pedig nem tudhatjuk, hogy tényleg az van-e neki. A Canesten orvos nélküli használatát főként visszatérő gombások esetében szokták ajánlani az orvosok, akik biztosan felismerik ugyanazokat a tüneteket. Ha a kérdezőnek baktériumos fertőzése van, akkor jobb, ha nem húzza az időt azzal, hogy Canestenezgeti magát, hanem lehetőleg minél előbb normális kezelést kéne kapnia.

Kérdező, emlékeztesd az anyukádat, hogy a végbélnyílás 1 centire van a hüvelytől. Bármilyen gomba vagy baktérium esetén az esetek 99%-ában önmagadtól kapod el. Ha meg annyira fél, hogy nem vagy szűz, akkor a nőgyógyász meg fogja tudni neki, hogy de igen, az vagy (ha megkéred)...

2014. márc. 30. 11:39
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!