Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ha március 13-án volt tüszőrep...

Ha március 13-án volt tüszőrepedésem, akkor 27 és 29 között számíthatok a mensire?

Figyelt kérdés
Február 19-én volt utolsó mensi, és kicsit megkésett a peteérés.. Izgulok, hogy még mindig nem jött meg, mert ennyit mostanában nem késett és rettegek egy újabb esetleges terhességtől. De a tüszőrepedés az biztos, 13-a.
2014. márc. 26. 12:23
 1/8 anonim ***** válasza:
Igen, kb. akkor. Ha 13-án volt ovud, akkor még ahhoz képest nem késik.
2014. márc. 26. 12:28
 2/8 anonim válasza:
Ha rettegsz a terhességtől miért nem védekezel? Én meg rettegek hogy nem lehet gyerekem...
2014. márc. 26. 12:37
 3/8 anonim ***** válasza:

Igen, úgy lenne a "normális".

Utolsó, ne rettegj, biztosan lesz szép, aranyos és persze okos kis babád, amikor eljön az ideje!

2014. márc. 26. 12:41
 4/8 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Tudod, kedves 2-es, félek azért, mert van már egy másfél éves fiam és nem tervezek neki testvért, legalábbis még, meg lelkileg sem készültem fel rá és az anyagiak sem nagyon engedik.

Egyébként most megszakítással védekezünk (azelőtt is 8!! évig és nem estem teherbe, csak amikor akartuk a babát), de bármikor benne lehet így a pakliban.

Most kezdek fogamzásgátlót szedni, ezért is várom már, hogy megjöjjön, de nagyon várat magára.

2014. márc. 26. 13:21
 5/8 anonim válasza:
Nem bántani akartalak! Csak aki tényleg ennyire retteg az tegyen meg minden ennek az érdekébe h ne forduljon elő...
2014. márc. 26. 13:39
 6/8 A kérdező kommentje:

Eddig szoptattam, így fogamzásgátló ki volt zárva, a gumit nem bírom, más módszerektől meg nagyon ódzkodom valamiért..

Egyébként én is rettegtem attól a terhességem előtt, hogy nem lehet gyerekem majd, de sikerült. Azért remélem, hogy Nektek is összejön majd mielőbb!:)

2014. márc. 26. 22:40
 7/8 anonim válasza:
Köszönöm! :) azért remélem jól alakulnak a dolgok nektek is :)
2014. márc. 27. 13:49
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszi, jól alakult. Ma már kezdhetem szedni a tablettát, jól számoltunk.:D
2014. márc. 28. 10:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!