Ha március 13-án volt tüszőrepedésem, akkor 27 és 29 között számíthatok a mensire?
Igen, úgy lenne a "normális".
Utolsó, ne rettegj, biztosan lesz szép, aranyos és persze okos kis babád, amikor eljön az ideje!
Köszi a válaszokat!
Tudod, kedves 2-es, félek azért, mert van már egy másfél éves fiam és nem tervezek neki testvért, legalábbis még, meg lelkileg sem készültem fel rá és az anyagiak sem nagyon engedik.
Egyébként most megszakítással védekezünk (azelőtt is 8!! évig és nem estem teherbe, csak amikor akartuk a babát), de bármikor benne lehet így a pakliban.
Most kezdek fogamzásgátlót szedni, ezért is várom már, hogy megjöjjön, de nagyon várat magára.
Eddig szoptattam, így fogamzásgátló ki volt zárva, a gumit nem bírom, más módszerektől meg nagyon ódzkodom valamiért..
Egyébként én is rettegtem attól a terhességem előtt, hogy nem lehet gyerekem majd, de sikerült. Azért remélem, hogy Nektek is összejön majd mielőbb!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!