Milyen volt az első mensid?
Az én mensim nem volt annyira vicces.:(
Épp Olaszországba mentünk. Útközben nagyon megfájdult a derekam, gondoltam, az ötórás úttól.Mikor megérkeztünk, ki se pakoltunk, egyből mentünk a medencébe, fürödtünk egy órát. A csúszda sajnos le volt zárva, így azt nem próbálhattuk ki aznap. Este elmentem WC-re, és a vécépapíron kis barnás maszlagot találtam. Azt hittem, elhányom magam (idegességemben). Másnap elmentünk görkorcsolyázni, és mikor visszaértünk, már nagy vörös folt volt az alsóneműmben. Szóltam anyámnak és nővéremnek, és mindketten azt mondták, hogy tamponozzak. Nem sikerült felraknom, ezért mindketten nagyon dühösek voltak rám. Nagyon el voltam keseredve, próbálkoztam, de nem sikerült. Ők meg nem értették, mi van velem, hiszen nekik elsőre felment... Nos, 9 napig nem mehettem vízbe. Mire hazaértünk, elmúlt. :(
Azóta is anyám mondogatja nekem, hogy használjak tampont, mert milyen jó, stb, de nekem tökéletes a betét.
12 éves voltam, mikor először megjött. Most 13 vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!