Mit mondjak a nődokinak, h. tuti csináljon uh-ot?
Figyelt kérdés
Pénteken megyek dokihoz,de nem tudom mit mondjak neki,amiért egy orvos csinál uh-ot.Mensi kimaradása kilőve,mert gyógyszert szedek.2009. dec. 16. 19:52
1/6 anonim válasza:
Miért szeretnéd, h csináljon? Mondd el neki, és vszeg csinál. Ne haragudj, ha én olvastam félre, de nem nagyon értem.
2/6 anonim válasza:
Minek akarsz feltétlen UH-t csináltatni? A legegyszeröbb,ha megmondod a dokinak, hogy mit akarsz. Egyébként gyógyszer mellet is lehetsz terhes, és akkor nincs vérzésed...
3/6 anonim válasza:
Egyszerűen mondd meg neki, hogy szeretnéd ha csinálna. Mindig az egyenes út a legegyszerűbb.
Azért szeretnéd, mert alaposabbnak érzed mint egy általános vizsgálatot?
4/6 A kérdező kommentje:
mert múlt hét 10-én múlt el a mensim és hétfő óta olyan érzésem van,mintha megint megakarna jönni.Szúrkál a petefészkem.
2009. dec. 16. 20:02
5/6 anonim válasza:
Szerintem mondd azt, hogy fáj a hasad, végülis ez az igazság.
6/6 anonim válasza:
Nyugodtan mond neki, hogy szeretnéd, ha UH-val is megnézne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!