Ha elmegyek nőgyógyászhoz és megkérem hogy csináljon hormonvizsgálatot kötelessége megcsinálni vagy mondhatja hogy nem csinál?
Ha a nőgyógyász nem csinál, akkor a területi kórházban kérni kell az endokrinológián (belgyógyászat) egy időpontot és oda elmenni. A háziorvostól kell beutaló, de az meg ad. Azért kell időpont, mert lehet 2-3 hónap múlvára kapsz és addig elévül a beutaló, de beutaló nélkül nem fogadnak. Ott megkérdeznek elég sok mindent, de a hormon vizsgálathoz 3 vérvétel szükséges. Egy a menszesz 3. egy a 16-18 és egy a 28-30 napon, bár ez a ciklusod hosszúságától függ. Aztán lesz egy két ultrahang, cukorterhelés, ct .... - amit szükségesnek látnak.
Nekünk sem jön össze a második baba már lassan egy éve és a nőgyógyászom mondta, hogy menjek az endokrinológiára, de azért, mert én már előtte is jártam oda. Most voltam nem olyan rég, de úgy érzem nagyon jól kivizsgálnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!