Tegnap voltunk orvosnál kúpot írt fel. Az orvos azt mondta hogy egyet este egyet reggel kell felhelyezni. Mondta anya hogy majd ő mert fél hogy eltusolom. Aztán meggyőztem hogy nagylány vagyok már és én is megtudom csinálni. Csak az lenne a kérdésem hogy hogy kell csinálni? Milyen pózban kell felhelyezni? próbáltam már de nem ,,csúszott be ".
És ne mondjátok azt hogy kamu kérdés mert utálom ha valaki ezt állítja.. Ha az lenne akkor nekem miért lenne jó hogyha megtudom? Köszönöm előre is a válaszokat
Fekvő helyzetben, de ha nem megy akkor úgy, mint a tampont. :)
(45fokba-hátra)
2014. márc. 23. 19:41
2/8 anonim válasza:
a lyukadba kel felhelyezni?vagy hova?mi a bajod?bovebben leirnad.hany eves vagy?
szerintem kerj segitseget anyudtol mert en nekem is o "dugdta'' fel :D olyan 6-7 eves lehettem amikor nekem irtak :)
2014. márc. 23. 19:43
3/8 anonim válasza:
Engedd anyukádnak... elsőre jobban jársz. Nem szégyen az.
2014. márc. 23. 19:44
4/8 anonim válasza:
Drága kérdező, milyen kúpot és hová ? Ugyanis lehet végbélkúp is, meg hüvelykúp is. Ezek között is igen eltérő célra használatosak. Talán pontosabban kellene fogalmazni.
2014. márc. 23. 19:50
5/8 A kérdező kommentje:
végbél kúp
2014. márc. 23. 19:52
6/8 anonim válasza:
Minek ír fel az orvos végbélkúpot?:O
2014. márc. 23. 22:04
7/8 anonim válasza:
Feküdj hanyat, lazíts és miközben nagy levegőt veszel, határozott mozdulattal told be egészen.
2014. márc. 24. 08:57
8/8 anonim válasza:
Feküdj oldalra, húzd fel a lábaidat (magzatpóz), lazíts, úgy fogd a kúpot,hogy az egyik ujjaddal tudd tolni és így helyezd fel, hogy könnyebb legyen a másik kezeddel kicsit szétnyithatod a végbélnyílást (közben lazíts) így még könnyebben sikerül!Hogy jobban csússzon bekenheted popsikenőccsel! Hány éves vagy?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!