Nem tudom felhelyezni a kúpot :S mégis hogy kell?
Figyelt kérdés
próbálkoztam már de nem sikerül :S mindig ütközik valamibe :S meg amikor megpróbálom az újamat is feltolni vagyis értitek akkor is ütközök valamibe. :S2010. dec. 28. 11:30
1/10 anonim válasza:
A hüvely nem egyenes, a falába ütközöl. Meg kell találnod az utat tovább. Kicsit előre hajlik, így a hasad felé keresd a folytatást.
2/10 anonim válasza:
Nem derült ki, hogy végbél, vagy hüvelykúp. De sztem nagy terpeszben guggolj le és lassan próbáld meg feltolni. Ha valamennyi kilóg még, akkor szorítsd össze és fel kéne csúsznia.
3/10 anonim válasza:
Első vagyok: mivel a Nők egészsége rovatba írta, a hüvelyre tippelek -.-
4/10 anonim válasza:
HA hüvelykúp, akkor sréhen hátrafelé told, guggolva, óvatosan tudod így manőverezni is.
5/10 A kérdező kommentje:
hüvelykúp bocsi ezt nem írtam :D
Köszönöm mindenkinek majd akkor megpróbálom este ujra valahogy csak mivel kaptam kúpot eddig sose tudtam normálisan feltenni ezért nem is gógyulok meg kb 3 hónapja :S
De nagyon köszönöm mindenkinek
2010. dec. 28. 11:57
6/10 anonim válasza:
jah, sréhen hátrafele és NE FESZÍTS RÁ, mert így sosem fog felmenni
7/10 anonim válasza:
Fekve próbáld. Ha fertőzés elleni kúp, akkor úgyis este kell használni.
8/10 anonim válasza:
Harmadik! Miért a nő nem használhat végbélkúpot?
9/10 anonim válasza:
-.-
De igen, természetesen, de az simán az Egészség -egyéb kérdések rovatba mehetett volna. Itt spec női dolgokról van szó, és a végbél nem spec női dolog. Ennyi volt a logikám, és amint kiderült, nem is tévedtem.
10/10 anonim válasza:
valami krémmel próbáld meg ha nem megy és engedd el magad-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!