Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért jön meg többször egy...

Miért jön meg többször egy hónapban?

Figyelt kérdés

4-5hónapja tart az, hogy egyetlen egy hónapban 2szer jön meg, vagyis két vérzés között van úgy durván 2hét.. a 4hét helyet..

voltam nőgyógyásznál jártam vagy 2hetet mentem vérvételre vizsgált is, semmit nem mondott mit tegyek vagy valami, és mellesleg az asszisztensét is utáltam, így nem mentem többet mert közben volt egy olyan hónap hogy normálisan jött meg.. na de most megint ott vagyok hogy 2hetente...

valakinek nincs ötlete mit kéne csinálnom, vagy hogy elfog e múlni? nem járhatok folyton orvoshoz mert 11.es vagyok és bukni fogok ha ennyit hiányzom..

várjak nyárig és menjek akkor? nem leszek addig vérszegény?:S

(6éve mentsturálok már be kellet volna állnia.)

2014. márc. 23. 16:28
 1/1 anonim ***** válasza:

Szerintem az a legbiztosabb, ha szépen keresel egy másik nőgyógyászt és elmész. Ez így biztosan nem normális, és ahogy te is írtad, a vérszegénység is kialakulhat.

Ha meg tudod fizetni, érdemes lenne (legalább egyszer) magándokihoz menni, ők azért jobban foglalkoznak az emberrel, de mindenképpen menj el mielőbb orvoshoz!

2014. márc. 23. 20:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!