Művi meddővé tétel új törvény? Hol a kiskapu? [Bővebben lent. ]
Figyelt kérdés
Előre leszögezném nem véleményt szeretnék kapni, meg ősanyák által pellengérre kerülni, hanem választ a kérdésemre. A helyzet a következő: Már 20 éves vagyok és kislány korom óta tudom, hogy sosem szeretnék gyermeket. Barátom van 4 éve, eddig mindig gumival védekeztünk, tablettát trombózis hajlam miatt nem szedhetek, és az az igazság, hogy szennyezni sem szeretnék a szervezetem semmivel, ezért döntök a műtét mellett. Igen ám, de bejött egy új törvény, miszerint csak 40 év felett\3gyerek után lehet ezt kérni. Kiskapu lehetne itt mondjuk az, hogy vesebeteg vagyok? Vagy egyéb? Maszek megcsinálja? Előre is köszönöm, a döntésem végleges egyébiránt.2014. márc. 23. 15:13
11/14 anonim válasza:
Szia! Hasonló cipőben járok, bár már lassan 35 évesen. Soha nem akartam előtte sem gyereket, tök lényegtelen, milyen okokból. Nagyon együttérzek veled, mert én is folyamatosan kapom az észosztást a méhkirálynőktől. Most már megtanultam ilyenkor azzal szórakoztatni magam, hogy milyen változatos érvekkel próbálnak meggyőzni (ugyanígy kérés nélkül természetesen), biológiai órától a meggondolod majdon keresztül az eret-fogsz-vágni-öregen-a-bánattól típusú cuccokig. Én azt mondanám, csináltasd meg külföldön, én is ezt fogom tenni. Addig szedem a hormonokat, más választásom nemigen van (gumiallergia, spirál állandóan elmozdult és fájt). Más fórumon olvastam, hogy ha pszichomókus ír valami megfelelő szakvéleményt, az is jó, bár én ezt nem kockáztatnám meg. Még egy jó tanács: ha nézelődsz neten, akkor nagyon komolyan nézz utána a dokinak, adott ország idevonatkozó törvényeinek etc., nehogy esetleg rossz kezekbe kerülj. (Nem paráztatás, csak szerintem fontos.) Üdv
12/14 Szonja33 válasza:
Üdv! Én 33 éves vagyok, és érdekelne a művi meddőség. Olvastam az itteni törvényekről, miszerint csak 40 év fölött lehetséges. Azt szeretném kérezni, hogy esetleg Romániában milyen törvények vannak, vagy a szomszédos országokban? Hol lehetne elvégezni? Köszi a válaszokat!
13/14 anonim válasza:
Sziasztok! Ausztriában 500-1000 € között van az ára, további tudnivalók itt: [link]
Megnézem jobban a procedúrát.
Üdv, 11-es
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!