Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Művi meddővé tétel új törvény?...

Művi meddővé tétel új törvény? Hol a kiskapu? [Bővebben lent. ]

Figyelt kérdés
Előre leszögezném nem véleményt szeretnék kapni, meg ősanyák által pellengérre kerülni, hanem választ a kérdésemre. A helyzet a következő: Már 20 éves vagyok és kislány korom óta tudom, hogy sosem szeretnék gyermeket. Barátom van 4 éve, eddig mindig gumival védekeztünk, tablettát trombózis hajlam miatt nem szedhetek, és az az igazság, hogy szennyezni sem szeretnék a szervezetem semmivel, ezért döntök a műtét mellett. Igen ám, de bejött egy új törvény, miszerint csak 40 év felett\3gyerek után lehet ezt kérni. Kiskapu lehetne itt mondjuk az, hogy vesebeteg vagyok? Vagy egyéb? Maszek megcsinálja? Előre is köszönöm, a döntésem végleges egyébiránt.
2014. márc. 23. 15:13
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
52%

Nem kell kiskapu.

Ha tényleg nem akarsz gyereket, akkor odafigyelsz.

Nem kell tablettával szennyezni magad, ha a pasid hajlandó arra, hogy gumit húzzon. Ha nem hajlandó, akkor nem fekszel le vele. Pont. Ha pedig véletlenül is teherbe esel, akkor elveteted. Még indokolni sem kell, de ha nagyon kell, akkor el kell menni egy pszichiáterhez, és kérni kell szakvéleményt. Ha tényleg nem vagy anyának való, akkor annak ott vannak a személyiségedben a pontos nyomai.

2014. márc. 23. 15:19
 2/14 anonim ***** válasza:
45%

20 éves vagy. Honnan tudod te még előre, hogy mit akarsz majd 10 vagy 15 év múlva? Hidd el, hogy az ember nagyon meg tud változni huszon, harminc éves korára.

Ez egy nagyon komoly döntés. És most lehet hogy így érzel, de lehet hogy történik valami az életedben, aminek hatására 10 év múlva meg majd elepedsz egy kisgyerekért.

De hát persze, ez a te dolgod.

És hát az ilyen cikkekben is leírják, hogy mindig vannak kiskapuk. Írták is, hogy hálapénz fejében valószínűleg lesznek olyanok, akiknek a papírján ilyen-olyan valójában nem létező egészségügyi probléma miatt javasolja az orvos az ilyen beavatkozást, aminek hatására nem lehet majd gyereke az adott páciensnek.

De egyébként én tényleg lebeszélnélek róla.

2014. márc. 23. 15:22
 3/14 A kérdező kommentje:
Utolsó, nem volt világos amit leírtam a leírásban? Nem taplóságból mondom.. Ez a döntésem, kész.Miért kell erősködni?
2014. márc. 23. 15:24
 4/14 anonim ***** válasza:
38%

Ki erőlködik?

Én csak leírtam a véleményemet, gondolom, az még nem tilos.

De ha tudsz értelmezni, akkor azt is leírtam, hogy ez teljesen a te dolgod és hogy persze, kiskapuk mindig is vannak.

De egyébként akkor még egy személyes vélemény, sokkal könnyebb inkább gumival védekezni, mint egy műtétnek kitenni magad. Ugyanis a műtétnek sokkal komolyabb szövődményei vannak, mint az óvszerhasználatnak. És hát, az még nem visszafordíthatatlan.

2014. márc. 23. 15:27
 5/14 anonim ***** válasza:
34%

én úgy tudom hogy nincs akadálya, csupán nem lehet állami pénzből finanszírozni. lehet rosszul emlékszek.

az egés zmögött egy népességszaporítási propaganda áll, hogy majd később megondolod magd mert rájössz hogy isten meg rezsicsökkentés, aztán szülni akarsz majd.

2014. márc. 23. 15:47
 6/14 anonim ***** válasza:
Ha elég pénzed és ismerősöd van, nem kell kiskapu.
2014. márc. 23. 17:20
 7/14 anonim ***** válasza:
11%

Lol:))))))))

Gyermeket szülni lehetőség és nem kötelesség vagy kényszer.Nem akarsz nem szülsz,kutyát nem érdekel. n+1 védekzési lehetőség létezik,de te háborogj azon h nem tesz meddővé az orvos meg a törvény.

Szerintem meg hála az Istennek,hogy nem engedik azt h 20éves tinip'csák tönkretegyék az életüket kivagyiságból.

2014. márc. 25. 14:07
 8/14 A kérdező kommentje:
nem mindenkinek az élete célja a gyerekszülés. azért, mert neked csak ennyi életcélod van, attól engedd már meg nekem, hogy meddő legyek...menj vissza szüld őket tonnaszámra, de ne itt lázongj, csak mert valakit hidegen hagy a "csodálatos" terhesség meg a többi
2014. márc. 28. 15:57
 9/14 anonim ***** válasza:
0%
Bár édesanyád is így döntött volna még időben...
2014. márc. 29. 15:49
 10/14 A kérdező kommentje:
bár használtak volna a szüleid gumit ^^
2014. márc. 29. 15:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!