Időnként alhasi v. hasi fájdalmaim vannak. Lehetek terhes?
Figyelt kérdés
Múlt hónap ( február 12.-én ) megjött a menzeszem. Március 2.-án késő délután a párommal szeretkeztünk,de elég kétes volt hogy került-e sperma a hüvelyembe, avagy sem. Így azonnal elmentünk irattunk fel esemény utáni gyógyszert. ESCAPELLE gyógyszert írtak fel, az aktus után kb 6 órával be is vettem. A menstruációm megjött március 14.-én és a szokottnál 1-2 nappal hamarabb el is múlt. De előtte és menstruáció után is érzek időnként hányingert és van hogy a hasam is fáj. A tájékoztatón írtak esetleges mellékhatást is, ezek között ezek is el voltak tüntetve..
Szóval az lenne a kérdésem hogy ha megjött, biztos nem vagyok terhes?
2014. márc. 22. 19:27
1/1 anonim válasza:
Biztosat nem lehet mondani semmire,de SZINTE biztos,hogy nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!