Szex utáni vérzés mitől lehet?
Figyelt kérdés
Most voltam előszór fiúval és szex után meg más nap is véreztem és fáj is. Mitől lehet ez? Lehet valami komolyabb bajom?2014. márc. 22. 18:29
1/2 anonim válasza:
Ezt valószínűleg mind a szűzhártyád átszakadása okozta. Ha továbbra is vérzel, 1-2 hét után is, akkor viszont menj el orvoshoz, mert fertőzés is okozhatja.
2/2 anonim válasza:
Nemigen. Szex utáni vérzés még felnőtteknél is elő szokott néha fordulni, náluk esetleg enyhe gyulladást jelezhet. Nálad is előfordulhat gyulladás, de erre főként akkor gyanakodj, ha a többedik szex után is jelentkezik majd a vérzés, vagy ha furcsa (színes/szagos/darabos/megváltozott mennyiségű) folyásod van, de inkább szerintem az elszakadt szűzhártya vérzik még egy picit. Ha nem áll el, akkor viszont mindenképp fordulj orvoshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!