Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Normális, hogy néha kevés a...

Normális, hogy néha kevés a menzeszem, máskor viszont több napig "ömlik" belőlem?

Figyelt kérdés

Júliusban kb óránként kellett super tampont cserélnem, annyira erős volt. Ezután gyenge volt, egészen mostanáig...

Amikor ennyire vérzek, eszméletlenül görcsöl a hasam.. Most is kb óránként mehetek tampont cserélni, pedig 3. napja menstruálok. :(

Amúgy 4 éve van meg, és mindig pontosan 28 napja jön meg.

Ez belefér még a normálisba, vagy keressek fel 1 nődokit?

14/L

2009. dec. 16. 15:33
 1/2 anonim ***** válasza:

nekem 6év után még mindig redszertelen:SS de engem nem zavar az. és én is érzem úgy 1-2napban hogy szinte folyik ki...

szeirntem ez igy normális ne aggódj:)

hasam nekem is görcsöl én algoflex M et szoktam szedni rá.

2009. dec. 16. 15:37
 2/2 A kérdező kommentje:

Elég rossz lehet, ha rendszertelen :(

Nekem az első menzim óta beállt :)

Remélem, hogy normális..

Köszi a tippet, de nekem Algoflex M nem segít, sőt, semmilyen más gyógyszer.. Ilyenkor általában sírva elalszom, és mikor felkelek,már menni is tudok :) Elég durva görcseim vannak ilyenkor..

2009. dec. 16. 15:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!