Létezik szárnyas tisztasági betét?
Vannak kifejezetten vékony szárnyas betétek. Nem tisztasági, hanem rendes menstruációs vérzésre. Próbáld meg azt. Az nem hogy nem vastag, de még nem is olyan hosszú. Kényelmes nagyon. Én Naturellásat használtam. De Always-ben is van.
Mert ha gond, hogy elcsúszik a tisztasági, ezért abból szárnyas kellene, akkor szerintem a tisztasági nem lenne elég.
Szerintem a második válaszoló keveri.
Tény, hogy a Carefree-nek van olyan változata, amit lehet hajtani, de az egy olyan típusa, amikor is használhatod hagyományos bugyiba is ezt a fajta tisztaságit, illetve tangába is. És ha valaki tangába hordja, akkor tanga formájúra be lehet hajtani, vagyis olyankor a széleit be tudod hajtani.
De ez sem szárnyas tisztasági, csak két formában lehet használni. Legalább is én használtam ilyet, mikor tangát hordtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!