Mit ajánlott csinálni a menstruáció alatt?
Mit kell ilyenkor enni?Mit csináljak és mit ne?
12/L
tomazia 19! tegnapi hozzászóló vagyok! miért is lennék szánalmas?? mert szeretnék segiteni egy 12 éves lánynak akinek még uj a menstruáció, és szégyennek tartom az ilyen női hozzáállást! kivánom hogy kisfiad szülessen, ne lányod, vagy ha esetleg kislányod van, ne igy állj hozzá a kérdéshez, ha ebbe a korosztályba lép...
és ahogy a 7. hozzászóló is mondta nagyon helyesen, igenis vannak ajánlott és nem ajánlott kaják! sőt, amelett h ajánlottak a gyógyteák,zöldségek, ha jól tudom menstruáció alatt, aki hajlamosabb apuffadásra,az arra is figyelhet hogy ne egyen túl fűszeres ételeket, amik rátesznek 1 lapáttal stb...
én 21 éves vagyok, a 8.os meg a 11/12.es bioszkönyvben is van szó a témáról, de NEM erről az oldaláról, csak a biológiai lefolyásról. azt hogy hoyan kell tampont használni, mikor kell cserélni, stb stb szintén nem találhatók meg biosz könyvben! de persze jót tett a lelkednek az ingerültösködés:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!