Mit ajánlott csinálni a menstruáció alatt?
Mit kell ilyenkor enni?Mit csináljak és mit ne?
12/L
fuu kedves előző hozzászóló... ásd el magad. remélem nem csaj vagy, mert a nők szégyene, ha valaki így reagál egy 12 éves lány kérdésére. biztos még nincs meg neki. te akkor még olyan mindent tudó voltál??
kérdező! ne foglalkozz az ilyen gyöker emberekkel:) bármit csinálhatsz és ehetsz is! mikor én még nem használtam tampont sajna visszafogott pl a sportolásban, igy lehet 1-2 dologhoz nem lesz majd kedved, de nincs tiltás:)
Már bocs előző válaszoló, de te nagyon kulturálatlan ember lehetsz. Az iskolában ez nem is tananyag, legalábbis mi nem vettük. És tudod undorítónak tartom a mentalitásodat. Azt, hogy azt gondolod, hogyha te valamit tudsz, azt másnak is kötelessége tudni, pedig ez nem így van. Komolyan, 12 éves, és feltett egy tök jogos kérdést, mert igaz, hogy ugyanúgy bármit lehet enni menstruáció alatt, de tudod nekem elég durva görcseim voltak, és tanácsot kértem a házi orvosomtól, hogy mit fogyasszak. És tudod mit mondott? Hogy egyek menstruáció előtt és alatt is még több zöldséget és gyümölcsöt, mert jótékony hatóanyagokat tartalmaznak, és megerősítik a szervezetet, és így kevésbé gyengül le. Továbbá ott vannak a gyógyteák is, amik szintén ajánlottak, mert jó hatásúak. Úgyhogy igenis van köze a táplálkozásnak a menstruációhoz egy szinten. Úgyhogy ez a kérdés nagyon is jó, úgyhogy igazán gondolkozhatnál mielőtt hülyeségeket irkálsz. És a vicc az, hogy 15 éves vagyok, és jóval komolyabban tudok hozzáállni ehhez a témához, mint te.
Kérdezőnek pedig annyit mondanék, hogy az ilyen válaszolókkal ne foglalkozz. És bármit csinálhatsz, ami jól esik, illetve ha erős görcseid vannak, akkor meleg vizes palackot, esetleg meleg törölközőt rakj rá az alhasadra, és ha van hozzá erőd, akkor tornázz egy kicsit, mert az meggyorsítja az összehúzódásokat, ami által könnyebben leválik a menstruációs folyadék a méhfalról, de ha ez nem megy, akkor feküdj le egy kicsit, és hallgass zenét, nekem nagyon jót szokott tenni, kitűnő figyelemelterelő. Remélem tudtam segíteni. Azért mondtam ezeket, hogy először próbálkozz természetes módszerekkel, és rögtön gyógyszert vegyél be, mert nem tesz jót a májadnak, főleg az Algoflex Forte nem, úgyhogy ha fájdalomcsillapítót vennél be, akkor inkább az Algopyrin vagy a No-Spa tablettákat ajánlom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!