Multkor vizsgálaton voltam, amikor bejött egy fehérköpenyes és leült az orvos mögött és vidáman "kukkolt". Ti mit tettetek volna?
Figyelt kérdés
Tulajdonképpen azt sem tudom -csak remélem- hogy orvos volt és nem akár büfés esetleg. Mi ilyenkor a szabály? Bejöhet a vizsgálat alatt nézelődni bárki, akit az orvos beenged? Egyébként is szörnyen érzem magam mindig a nőgyógyászaton, de most borzasztó volt!2014. márc. 21. 12:13
11/11 anonim válasza:
Szerintem a kamaszfiús történet csak kamu volt.Én is olvastam korábban.
Én pont azért jàrok magán rendelésre,mert ott csak az orvos van jelen vizsgálatkor.A tapintat,diszkréció megvan.Eleve kínós,kiszolgáltatott helyzet,nem kell azt még kínósabbá tenni.Inkàbb kifizetek évi egyszer 10-12000 ft-ot,hogy ezt elkerüljem.
Talintatlan,bunkó volt az orvos.Akàr oktató az a kórház,akkor is alapvető jogok megilletik a betegeket,a beteg beleegyezése nélkül semmilyen vizsgálatra a vizsgálatot végző orvoson kìvül senkinek nem lenne szabad bevonulnia.
Biztos van akiket nem zavar,ha tuccatnyi ember vizslatja vizsgálat közben,de a többséget igen.Ha nekik a test csak test,lehet egymáson gyakorolni!Na kívàncsi lennék ekkor is ezt a szöveget nyomnák
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!