Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Multkor vizsgálaton voltam,...

Multkor vizsgálaton voltam, amikor bejött egy fehérköpenyes és leült az orvos mögött és vidáman "kukkolt". Ti mit tettetek volna?

Figyelt kérdés
Tulajdonképpen azt sem tudom -csak remélem- hogy orvos volt és nem akár büfés esetleg. Mi ilyenkor a szabály? Bejöhet a vizsgálat alatt nézelődni bárki, akit az orvos beenged? Egyébként is szörnyen érzem magam mindig a nőgyógyászaton, de most borzasztó volt!
2014. márc. 21. 12:13
1 2
 1/11 anonim válasza:
Én kiakadtam volna, és megkértem volna az orvost, hogy ha lehetséges, várjon kint. De nem tudom milyen dolog ez már? Ahova én járok, oda még a nővér se jön be vizsgálatok alatt.
2014. márc. 21. 12:15
 2/11 anonim ***** válasza:
65%

Ha tanulókórház, akkor ilyen.

Bár engem nem zavar,már megszoktam :D

2014. márc. 21. 12:21
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

"Egyébként is szörnyen érzem magam mindig a nőgyógyászaton, de most borzasztó volt!"

Jogodban áll szólni, hogy "elnézést, de nekem ez nagyon kínos, kérem hogy más ne legyen itt a vizsgálatom alatt" legközelebb állj ki magadért.

2014. márc. 21. 12:27
 4/11 anonim ***** válasza:
Persze, csak amikor ott fekszel kiszolgáltatava, elég nehéz racionálisan gondolkozni! Most úgy érzem, hogy én is szóltam volna.
2014. márc. 21. 13:19
 5/11 anonim ***** válasza:
Milyen célból ment be? Konzultált az orvosoddal? Hallgató volt? Cél nélkül nem szokott senki bemaszkalni, esetleg egy másik nodoki átjön, hogy kérdezzen valamit.
2014. márc. 22. 14:40
 6/11 A kérdező kommentje:
Bejött, köszöntek egymásnak és valami könyvről kérdezett és leült egy kicsit távolabb levő székre és folyamatosan bámult.
2014. márc. 23. 18:24
 7/11 anonim ***** válasza:
Ez esetben talán szóvá kellett volna tenni a dolgot...!
2014. márc. 23. 19:26
 8/11 anonim ***** válasza:
54%
A múltkorában gyomortükrörésen voltam. A szonda már bennem volt, amikor nyílt az ajtó a hátam mögött, és bejött vagy 10 orvostanhallgató. Az orvosom, meg mintha nem történt volna semmi, magyarézta, hogy most a nyelőcső felső részét látjuk, most meg a gyomorkaput, stb. Én szóba se jöttem...Csak bél voltam, meg meg gyomor. Nekik.
2014. márc. 25. 11:13
 9/11 anonim ***** válasza:
az õ számukra csak futószallagon érkezõ tárgyak vagyunk, ezért járok csak maszekhoz, ott ilyen nincs.
2014. márc. 25. 11:40
 10/11 A kérdező kommentje:

Jajj ott meg a múltkor olvastam itt, hogy a kamasz fia meg a haverjai lesegettek a másik szobából valahogy az egyik orvosnak.

Jobb arra nem is gondolni inkább.

2014. ápr. 1. 11:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!