Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Menstruáció késésének mi...

Menstruáció késésének mi lehet az oka?

Figyelt kérdés

Az a problémám, hogy késik a menstruációm 6 napja, viszont 2 hónapja nem voltam férfival és akkor is védekeztünk a barátommal. A múlt hónapban meg volt percre pontosan normálisan és most meg egyszerűen nem akar megjönni. Az orvosom szabadságon van. Lehet-e ez terhesség vagy esetleg valami más lenne a dologban? Kezdek kicsit aggódni.

A válaszokat előre is köszönöm.

2014. márc. 19. 21:26
 1/5 anonim ***** válasza:
terhesség, stressz, hormongondok...millió oka lehet...
2014. márc. 19. 21:28
 2/5 anonim ***** válasza:

Mikor lesz az orvosod?

Ha nem vagy terhes, akkor valami betegség lehet. Pl. ciszta. Vagy akár egy fertőzés.

A stressz is befolyásolhatja, de 6 nap már elég sok.

Menj dokihoz, gondolom, nem lesz olyan nagyon sokáig szabin. Addig kérj időpontot, és ha már van, menj el hozzá, hogy kiderüljön, hogy mi lehet.

2014. márc. 19. 21:31
 3/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat!

Dokim 2 hét múlva lesz. De lehet jobba ha megyek valaki máshoz. Terhesnek nem érzem magam akkor már csak jelentkeztek volna valami jelek meg nem jött volna meg rendesen a múlt hónapba...bár még nem voltam terhes soha.

2014. márc. 19. 21:36
 4/5 anonim ***** válasza:

Remélhetőleg csak a stressz. Semmi jele sincs (pl. alhasi fájdalom, érzékeny mellek), hoyg "úton van" a menstruációd?

A 6 nap valóban soknak tűnik, bár nekem egyszer késett nyolc napot a szokatlan meleg miatt. Talán nálad is hasonló van.

Amíg az orvosod nem jön vissza a szabadságról, próbálj magnéziumot szedni, hatékony a stressz ellen. Ha így sincs semmi, amint tudsz, menj orvoshoz.

2014. márc. 19. 21:39
 5/5 A kérdező kommentje:
Jelei vannak bár elég gyengék. Ilyenkor szokott pár pattanás kijönni rajtam ezek meg is jelentek a napokban de a melleimmel minden rendben, és a hasam se szokott fájni. Teljesen immúnis vagyok ha lehet így mondani a menstruációra :) Nem szokott fájni se előtte se alatta a hasam.
2014. márc. 19. 21:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!