Menstruáció késésének mi lehet az oka?
Az a problémám, hogy késik a menstruációm 6 napja, viszont 2 hónapja nem voltam férfival és akkor is védekeztünk a barátommal. A múlt hónapban meg volt percre pontosan normálisan és most meg egyszerűen nem akar megjönni. Az orvosom szabadságon van. Lehet-e ez terhesség vagy esetleg valami más lenne a dologban? Kezdek kicsit aggódni.
A válaszokat előre is köszönöm.
Mikor lesz az orvosod?
Ha nem vagy terhes, akkor valami betegség lehet. Pl. ciszta. Vagy akár egy fertőzés.
A stressz is befolyásolhatja, de 6 nap már elég sok.
Menj dokihoz, gondolom, nem lesz olyan nagyon sokáig szabin. Addig kérj időpontot, és ha már van, menj el hozzá, hogy kiderüljön, hogy mi lehet.
Köszönöm szépen a válaszokat!
Dokim 2 hét múlva lesz. De lehet jobba ha megyek valaki máshoz. Terhesnek nem érzem magam akkor már csak jelentkeztek volna valami jelek meg nem jött volna meg rendesen a múlt hónapba...bár még nem voltam terhes soha.
Remélhetőleg csak a stressz. Semmi jele sincs (pl. alhasi fájdalom, érzékeny mellek), hoyg "úton van" a menstruációd?
A 6 nap valóban soknak tűnik, bár nekem egyszer késett nyolc napot a szokatlan meleg miatt. Talán nálad is hasonló van.
Amíg az orvosod nem jön vissza a szabadságról, próbálj magnéziumot szedni, hatékony a stressz ellen. Ha így sincs semmi, amint tudsz, menj orvoshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!