Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mit tegyek ha nagyon erős a...

Mit tegyek ha nagyon erős a mensim?

Figyelt kérdés

fél óránkét kell cserél.de akkor már majdnem átázok.egyik este a bugyim is olyan lett.tampont nem akarok használni mert fiatal vagyok .

segítsetek mert suliban meg óráról kell elmennem!

2014. márc. 18. 19:40
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
azt mondja majd ha lesz barátom
2014. márc. 19. 19:28
 12/16 anonim válasza:

Hat valoszinuleg azert mondja mert ha mar nem vagy szűz ugy könnyebben fel megy....de ez nem indok

Nyugodtab probald ki :)

2014. márc. 19. 19:31
 13/16 anonim ***** válasza:

mondd meg anyukádnak hogy vegyen 1 dobozzal! mondd meg neki, hogy nagyon hátráltat a vérzés a mindennapokban (nekem pl. annak idején nagyon modnani se kellett, mert kb az arcomra volt irva, h megvisel lelkileg az h ide-oda átázok). meg kell lépni az 1.tampont, mert sajna 4 hétből 1 havonta nagyon hosszú idő, és nem kéne kizökkentenie a hétköznapokból:) nekem ennyi idősen tampon nélkül olyan volt ez a pár nap, mintha a kivégzésemet várnám, ma már meg sem érzem h megvan.

amugy borzalmas szerintem hogy annak idején a felnőttek, meg a sok hülye felvilágositófüzet hogy ráijesztett a lányokra ezzel a "szűz lánynak a betét való" dumával. a világ legnagyobb hülyesége!!!!!

kérdező! majd írd meg belevágtál e! vagy ha vmi nem megy!:)

2014. márc. 19. 19:33
 14/16 anonim ***** válasza:

kérdező! minden tiszteletem anyukádé, de nem szabadna igy gondolkodnia.. valószinüleg konzervativ felfogású. sajnos van ilyen, de mondd meg neki, hogy ezt szeretted volna vele emgosztani ezt, hogy segitsen, és hogy rosszul esik h nem támogatod.

de ez nem indok, én szüzen super plust használtam :) semmid nem fog vele károsodni! nem az első szex után használnak a csajok 1.nek tampont!

2014. márc. 19. 19:43
 15/16 A kérdező kommentje:
köszönöm a sok jó tanácsot.Igen kellemetlen az az 1 hét és erős is.beszélek majd vele.de hogy próbáljam majd először?
2014. márc. 19. 19:49
 16/16 anonim ***** válasza:
Nekem is elég erős a vérzésem én tampont használok.Szerintem nyugodtan próbáld.Ha nem akarod akkor.ott van a menstruációs kehely(pl.:Bioitimo)
2019. dec. 13. 21:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!