Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » 26 a TSH-m, ez utalhat pajzsmi...

26 a TSH-m, ez utalhat pajzsmirigyrákra?

Figyelt kérdés
A t4 alacsony TSH nagyon magas. Többi laboreredményem jó!
2014. márc. 17. 20:31
 1/5 anonim ***** válasza:
Ebből még nem lehet megállapítani, hogy rák-e. Ehhez szövetmintát kell venni. De ne gondolj a legrosszabbra!
2014. márc. 18. 05:48
 2/5 anonim ***** válasza:
Ez valószínűleg egy egyszerű pajzsmirigy alulműködés. Endokrinológus biztosan elküld majd ultrahangra, ahol megnézik, hogy vannak-e göbök a pajzsmirigyedben. De megsúgta a doki, hogy akinek nem okoz problémát, annak is vannak apró göbjei. Tehát kb. az emberek 80%-ának. Nekem is voltak 10 mm-es göbök, de nem csináltatott a főorvos izotópos vizsgálatot, sem citológiát, hanem szerves kötésű szelént javasolt napi 100-150 ng-mal, és Letrox-ot írt fel. Fél év alatt, kb. 3szori gyógyszeremeléssel tökéletesek lettek az értékeim. Szóval ne aggódj, a pajzsmirigyrák a legritkább rákfajta! :)
2014. márc. 18. 10:07
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszike,kicsit be vagyok parázva. 😉
2014. márc. 18. 10:49
 4/5 anonim ***** válasza:
Amúgy orvos válogatja, ha ő megcsináltatja az izotópot, és a citológiát is, az sem baj, de mivel mi babát szerettünk volna, úgy döntöttem, ha nem muszáj nem adagoltatom magamba a radioaktív sugárzást. Amit a doki abszolút jó ötletnek tartott. Az több, mint fél évig is hatással lehet a peték egészséges fejlődésére...:(
2014. márc. 18. 15:06
 5/5 anonim ***** válasza:
Aranymozsaras Pharma Nordosat, vagy Béres szelént, vagy Selenorgot szedj! Napoi 100 mg már elég. Tényleg megéri,és egy hónapra kb. 2200 forint, de nagyon sokat segít!!! :) Ártani pedig nem tudsz vele.
2014. márc. 18. 15:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!