Hőemelkedés, alhasi fájdalom, hányinger, gyengeség. Lehet petefészekciszta?
Már egy hónapja van hőemelkedésem, 37-37, 5, szex közben fáj a bal petefészkem. Úgy általában fáradt vagyok, gyenge. Voltam nődokinál, azt mondta petefészek gyulladás. Beszedtem az antibiotikumot, ez kb. 2 hete volt. Azóta sem szűntek meg a tünetek. UH-ra két hét múlva megyek, csak akkorra van időpont.
Volt esetleg valakinek ilyen?
Hazidoki. (vakbel egyebkent nem bal oldalon van?)
Szerintem olyan helyre kellene elmenned. ahol egy jo szonigrafus csinal uh-ot hubelyit is (korhazakban, rendelointezetekben, de van hogy magannogyogyasz is atkuldik a pacienset "UH"-ra ugyanazon intezeten belul kb. ket szobaval arrébb). Az ilyen szonografusok altalaban sokkal jobbak, mint maguk a dokik, ugyanis ezt tanuljak es joval tobb esetet latnak, mint a dokik, akik meg a napi 40 betegukbol se 40-et ultrahangoznak meg.
Ezen felul ajanlatos lenne rendes hasi UH-ot is kerni. A hazidokit azert irtam, mert ok altalaban belgyogyaszok, es alapbol is tapintasos vizsgalatot a hasfalon keresztul vegeznek (ha pl. vakbel vagy mas szervi problema lenne a kiindulopont).
Szegény! halmozod :)
Gyógyulást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!