Mi lehet az oka amiért nem jön meg a menstruációm?
Figyelt kérdés
Múlthét szombaton kellett volna megjönnie, és azóta sem jött meg. Nem élek nemi életet, tehát nem nagyon valószínű hogy terhes lennék.
18L
2009. dec. 15. 18:00
1/7 anonim 

válasza:

Van ilyen. Sokmindentől késhet,akkor is ha nem vagy terhes ,akkor is ha egészséges vagy.Időjárás,stressz,szinte bármi befolyásolhatja.Nem kell hogy mindig óramű pontossággal működjön.
2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm, csak már kezdek félni..
2009. dec. 15. 18:08
3/7 anonim 

válasza:

Mitől? 4 napja késik még csak..nekem 7 évig napra pontos volt a menstruációm utána egyzser késett 3 hetet..ki tudja miért. Orvos látott,az ég világon semmi bajom nincs.Te is meglátogathatnád a nőgyógyászodat ha az megnyugtatna.
4/7 A kérdező kommentje:
Már úgy értettem, hogy nem a tegnapelőttelőtti szombaton, hanem azelőtt. bocsánat.
2009. dec. 15. 18:26
5/7 anonim 

válasza:

Szia!
Meglehet, hogy valami gyulladás van a méhed körül és ezért késik.
Velem is megesett már, és a dokim sem találta meg elsőre a dolgot.
Viszont ajánlottak egy olyan gyógynövénykészítményt, amitől egy hónap alatt rendbe jöttem és azóta nem jött vissza.
Ha érdekel szívesen mondok több infót is.
6/7 anonim 

válasza:

"nem nagyon valószínű hogy terhes lennék"
ez akkor most mi?Meg mitől félsz, ha nem valószínű?Akkor most voltál együtt valakivel, vagy nem? Lehet, hogy csak az idegességtől késik...
7/7 A kérdező kommentje:
Mivel szűz vagyok, eléggé nem valószínű.
2009. dec. 16. 15:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!