Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mi lehet az oka amiért nem...

Mi lehet az oka amiért nem jön meg a menstruációm?

Figyelt kérdés

Múlthét szombaton kellett volna megjönnie, és azóta sem jött meg. Nem élek nemi életet, tehát nem nagyon valószínű hogy terhes lennék.

18L

2009. dec. 15. 18:00
 1/7 anonim ***** válasza:
Van ilyen. Sokmindentől késhet,akkor is ha nem vagy terhes ,akkor is ha egészséges vagy.Időjárás,stressz,szinte bármi befolyásolhatja.Nem kell hogy mindig óramű pontossággal működjön.
2009. dec. 15. 18:06
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm, csak már kezdek félni..
2009. dec. 15. 18:08
 3/7 anonim ***** válasza:
Mitől? 4 napja késik még csak..nekem 7 évig napra pontos volt a menstruációm utána egyzser késett 3 hetet..ki tudja miért. Orvos látott,az ég világon semmi bajom nincs.Te is meglátogathatnád a nőgyógyászodat ha az megnyugtatna.
2009. dec. 15. 18:18
 4/7 A kérdező kommentje:
Már úgy értettem, hogy nem a tegnapelőttelőtti szombaton, hanem azelőtt. bocsánat.
2009. dec. 15. 18:26
 5/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Meglehet, hogy valami gyulladás van a méhed körül és ezért késik.

Velem is megesett már, és a dokim sem találta meg elsőre a dolgot.

Viszont ajánlottak egy olyan gyógynövénykészítményt, amitől egy hónap alatt rendbe jöttem és azóta nem jött vissza.

Ha érdekel szívesen mondok több infót is.

2009. dec. 15. 19:01
 6/7 anonim ***** válasza:

"nem nagyon valószínű hogy terhes lennék"

ez akkor most mi?Meg mitől félsz, ha nem valószínű?Akkor most voltál együtt valakivel, vagy nem? Lehet, hogy csak az idegességtől késik...

2009. dec. 15. 22:14
 7/7 A kérdező kommentje:
Mivel szűz vagyok, eléggé nem valószínű.
2009. dec. 16. 15:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!