Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Menjek vissza a dokihoz?

Menjek vissza a dokihoz?

Figyelt kérdés

2 hét késés, és negatív tesztek sorozata után elmentem dokihoz, aki azt mondta az ultrahang alapján, hogy ő nem lát terhességet, viszont nagyon megvastagodott nyálkahártyát igen, ami azt jelenti, hogy egy-két napon belül megjön, és sokkal erősebb lesz, mint máskor, erre készüljek fel.

Ehhez képest a vizsgálat után 5 nappal jött meg, iszonyúan görcsöltem (hányingerem is lett tőle), de nem volt erősebb, mint szokott lenni, sőt! Egész nap csak egyszer kellett telítődöttség miatt cserélnem, második és harmadik nap pedig csak pecsételtem.

Mit gondoltok, mi lehetett ez? Érdemes visszamenni esetleg a dokihoz, vagy várjak következő menzeszig?

2014. márc. 13. 19:24
 1/2 anonim ***** válasza:
Dokihoz mindig érdemes menni ha valami bajra gyanakszol, legfeljebb azt mondja, hogy semmi baj, de az a biztos amit ő mond.
2014. márc. 14. 05:47
 2/2 anonim válasza:
Biztos hogy az lehetett amit a doki mondott mert én is erre gondoltam legelőször.Nyugottan menj vissza és ne érezd magad kellemetleül se.Ha azt mondja hogy nincs semmi baj csak akkor nyugodj meg szerintem.Bocs nem akarlak ijeszgetni :)
2014. jún. 14. 15:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!