Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Várjak, vagy menjek dokihoz?

Várjak, vagy menjek dokihoz?

Figyelt kérdés

Januárban hagytam abba a tablettát, lindynette30-at szedtem 2,5 évig. Nagyon sok kellemetlen mellékhatása volt, úgyhogy elegem lett belőle. Azóta megjött normálisan februártól egészen júliusig. Akkor késett 16 napot, elmentem dokihoz, de a doki már látta, hogy jön meg, bár ő vetélésre tippelt. De nem az volt, mert nem is voltam terhes (csinált tesztet).

A probléma az lenne, hogy augusztus 1.-től folyamatosan megvan, hol jobban, hol kevésbé, hol vér jön, hol csak ilyen barnás izé. Nem tudom, hogy be fog állni? Vegyek gyógyteát (cickafark, ilyesmire gondoltam)? Köze lehet ahhoz, hogy nagyon erősen és sokáig nyomkodta a hasamat(vizsgálat óta fájt sokáig a jobb petefészkem)?

2013. aug. 30. 17:58
 1/6 anonim ***** válasza:

Nem a vizsgálathoz van köze.

Esetleg petefészek ciszta?- hüvelyi UH nem volt gondolom.

2013. aug. 30. 18:05
 2/6 A kérdező kommentje:
nem volt, de sima uh volt. Azon nem látta volna?
2013. aug. 30. 18:16
 3/6 anonim ***** válasza:
Nem biztos,h látta volna. A hüvelyi UH-val jobban átlátni a kismedencét. A vizsgálattól nem lehet ilyen. És ne várj! Menj vissza.
2013. aug. 30. 18:22
 4/6 A kérdező kommentje:

Arra gondoltam, veszek gyógyteát, hátha segít. Van külön erre tea, palástfű, cickafark, meg ilyenek vannak benne. Mivel messze dolgozom, nem tudok visszamenni, csak kb 2 hét múlva.

De nemrég hagytam abba a gyógyszert, nem akarok másikat szedni azért, hogy normális ciklusom legyen. Szerintetek nincs esély, hogy beálljon magától?

2013. aug. 30. 20:05
 5/6 anonim ***** válasza:
Igen,beállhat magától,van akinek hónapok,akár egy év is kell. Az nem tetszik igazán,h 1 hónapja vérzel. A barna is vérzés,csak kisebb mennyiségű.
2013. aug. 30. 21:52
 6/6 A kérdező kommentje:

Na, végre bejutottam orvoshoz, hát, nem volt egyszerű. Azt mondta, várjunk még 2 ciklust, amúgy meg a petefészkem pco-s jellegű, nincs benne peteérés, és ez okozza. Azt mondta, lehet, hogy beáll magától is. Hát, remélem.

Csak azt nem értem, hogy ezt egy hónappal ezelőtt is láthatták volna az sztk-s rendelésen. az uh-on.......

2013. szept. 5. 14:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!