Viszket, piros és mostmár ég is. Muszáj orvoshoz menni?
Kb. 1 hete kezdett el viszketni a nemi szervem. Nagyon nem tulajdonítottam neki nagy jelentőséget, csak amikor már egyre többször és jobban kezdett el viszketni és utaná égett is, akkor ijedtem meg, mert féltem hogy lehet hogy gomba..
Utána néztem az interneten hogy mik lehetnek az okok a viszketéste és ott azt írták hogy lehet hogy a szőr növekedésétől is lehet viszketni. (csak a bikini vonalat, illetve gyors kicsit "körbe" borotváltam magam).
Mivel egyre jobban kezdett el viszketni úgy döntöttem hogy teljesen leborotválom, hátha megszűnik a viszketés. Mielőtt leborotváltam volna megnéztem hogy hogy néz ki és lattam hog tiszta piros. azt hittem hogy csak a vakarástól.. de most borotválás után viszket, vörös, ég is, és ha úgy tartom a lábam akkor még szúr is... Muszáj elmennem nődokihoz?
Kárt tudok csinálni ha kamillázom? 16/L
(sosem voltam még nőgyógyásznál, és ha lehet minél később mennék, mert nagyon félek. még itthon sem mondtam el hogy problémáin vannak)
mi lenne a legjobb megoldás?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!