Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Megváltozott odalent a szagom....

Megváltozott odalent a szagom. Nem mondanám kifejezetten büdösnek, de fura, nekem nem tetszik. Mitől lehet és hogyan állítsam vissza?

Figyelt kérdés
Vitagyin c van itthon ez jo lehet? Vagy ételekkel is lehet összefüggésben?
2014. márc. 12. 22:18
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Egyébként, ha már erről van szó, akkor a tampon is okozhat rengeteg krónikus fertőzést, amiről a kutya sem beszél. A TV reklámoknak is szerepe van abban, hogy gyorsabban fogynak bizonyos krémek, tabletták. Elég, ha az oldalt böngészed, tele van canesten reklámmal, javaslattal. Emellett ezek receptmentesek lettek, könnyebben hozzáfér mindenki, minden vacakra azt használja. Régen ilyen nem volt. Ha valami között szignifikáns összefüggést keresel, az tudományos kutatást igényel, hogy biztos legyél abban, hogy az egyikből következik a másik. Az időbeli egybeesés nem számít ok és okozatnak. (szőrtelenítés gyakorisága, krémek fogyása)
2014. márc. 13. 11:14
 12/12 A kérdező kommentje:
Tudom, de az SZTK-ba 1 hónap múlvára adnak időpontot. Egyébként meg nem mondtam, hogy szagos és folyásnak sem nevezném (mert nem bőbb mint eddig, teljesen normális). Azt mondtam, hogy megváltozott, nem azt, hogy büdös...
2014. márc. 13. 15:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!