Szerintetek nemsokára megjön? Többi lent.
Figyelt kérdés
12 vagyok,nemsokára 13...még nem jött meg a havibajom.Emiatt
"kiközösítenek". Már mindenkinek megjött az osztályban...nem értem,nekem még miért nem jött meg?o.O
Megvannak a "jelek": fehérfolyás(több,mint 1 éve),szőr(kb egy éve),pattanások(egy hónapja rohamosan elkezdtem pattanásosodni,jelenlek kb 20-25 db van),alhasi görcsök.
Szerintetek még idén megjön?Nektek mikor jött meg?Csak h tudjam,mihez hasonlítani magam.
2014. márc. 10. 13:26
1/7 anonim válasza:
Aki ezért kiközösít azzal ne foglalkozz, mert az értelmi szintje a béka feneke alatt van! Senkit nem lehet a testi fejlődése alapján megítélni. Egyébként nem lehet tudni, hogy mikor fogsz menstruálni, de 16 éves korodig nem is kell aggódnod!
2/7 A kérdező kommentje:
mindig mindenki ezt írja...de azért köszi (:
2014. márc. 10. 15:24
3/7 anonim válasza:
Első vagyok. Azért írja mindenki ezt, mert tényleg nem lehet tudni, hogy mikor fogsz menstruálni. Ezt senki nem tudja kiszámítani. De 16 éves korodig nincs is elkésve.
4/7 anonim válasza:
Mond azt,hogy a napokba megjott. Aztan kalap-kabat. Elhiszik,aztan ennyi. Megis hogyan ellenoriznenek le?
5/7 anonim válasza:
Megint az első vagyok. Általában a fehérfolyás kezdetétől számítva kb. 2 év múlva jön meg a menstruáció, de ez nem törvényszerű. Van akinek előbb, van akinek több évvel később.
6/7 anonim válasza:
Ne keseredj el, szinte biztos vagyok, hogy az osztálytársaid nagy részének még nem nem jött meg, csak kamuznak.
7/7 A kérdező kommentje:
Tuti megjött nekik...valahogy látszik rajtuk...meghát,az egyik oszt társam kimert a WC-be és mikor bejött észrevettem h vér folt van a kezén xĐ A másik osztálytársam kikísértem a WC-re és előtte bementem,aztán ment ő és megint én mert elfelejtettem kezet mosni (xĐ) előtte nem volt ott a véres betét a szemetesben,aztán pedig igen...nameg látszik a viselkedésükön: mindenért felkapják a vizet,mindent felfújnak,mindig WC-re rohangálnak,stb (:
2014. márc. 13. 15:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!