Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mondanátok valami jó praktikát...

Mondanátok valami jó praktikát menstruációs görcsök ellen?

Figyelt kérdés
14 vagyok, két éve jött meg, rendszeres. mostanában viszont olyannyira fáj a hasam ilyenkor, hogy a sírás kerülget meg járni nem bírok. a fájdalom csillapítókból (algoflex m, algopyrin)3 szem se használ.
2009. dec. 13. 19:01
 1/7 anonim ***** válasza:
Húh szegénykém, hasonló cipőben járok, mint te. Melegvizes palack, torna tud segíteni, de ha lehet maradj inkább otthon.
2009. dec. 13. 19:06
 2/7 anonim ***** válasza:
Szerintem az első napokon pihizz inkább. Mond anyukádnak, biztosan megfogja érteni. Sajnos ez ellen nem nagyon van mit tenni.. Nekem az alvás szokott segíteni, mert néha még a hányinger is rámjön. :/
2009. dec. 13. 19:12
 3/7 anonim ***** válasza:

Csinalj hasizomgyakorlatokat!

Nem vicc!

En is 12 voltam amikor megjott. Rengeteg volt es meg akartam halni annyira fajt.

Aztan egyszer anyu nem adott igazolast tesire mert elfelejtttem kerni, es a tesitanart meg nem erdekelte.

Es vegigtornaztam vele ket orat! Es jot tett!

Onnantol kezdve sohasem mentettem felmagam, es cselgancsedzesre is jartam!

2009. dec. 13. 22:25
 4/7 anonim ***** válasza:

nekem a melegítőpárna vált be. hasamra illetve derekamra tettem felváltva és olyan jól ellazította a görcsöket, mintha gyógyszert vettem volna be.

de a tornával is egyetértek.

2009. dec. 14. 09:22
 5/7 A kérdező kommentje:

köszike a válaszokat

a tornával kapcsolatban: a sima felülések is jók? vagy milyen gyakorlatokat szoktatok csinálni?

2009. dec. 14. 16:34
 6/7 anonim válasza:
Én tuti módszert tudok,nekem is ilyen bajaim voltak,amíg nem kezdetem el sportolni!Rendszeresen jártam például aerobikozni,de bármi jó,ami átmozgat,csak rendszeres legyen,és meglátod,egy-két hónap múlva nem fogsz úgy görcsölni!:)
2009. dec. 14. 16:39
 7/7 A kérdező kommentje:
köszi:) majd próbálkozom:)
2009. dec. 15. 15:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!