Vannak e olyanok akik tudnak vmi házi praktikát menstruációs görcsökre?
Hát én annyira ebbe nem vagyok otthon mert fiú vagyok..
de
tesómnak beleül egy kád jó meleg vízbe az jót szokott neki tenni
oldaladra feküdj, vagy tornázz egy kicsit...vegyél be fájdalomcsillapítót, van amit direkt erre találtak ki. a derekadat melegítsd van külön ilyen elektromos derékmelegítő párna...nem kifejezetten errre a célra, de én erre szoktam használni nekem bevállt.Vagy foglald el magad, h ne a fájdalommal törődj. én elszoktam egyedül menni biccajozni is...ott a mozgás, meg lehet h találok olyan néznivalót ami lefoglal+egyedül vagyok olyankor(falun élek)
remélem tudtam segíteni.
Szia!
Az erősségtől függ..nekem sajnos a legerősebb van(el szoktam ájulni :S), erre konkrétan a dokim írt fel egy elég lórugásnyi fájdalom csillapítót. Viszont ha nem ilyen erős, akkor szokott segíteni a melegvizes fürdő, meleg borogatás a hason..ezek ugye tágítják az ereket. Úgynevezett vadászkutyapóz (nem röhög!!!) oldalt fekszel az alul levő lábadat behajlítod, a felül levő kinyújtva, illetve a fogamzásgátló tabletta szedése, mert az akkor jelentkező vérzés nem menstruáció. Remélem valamelyik segít..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!