Ti is nehéz szívvel kezdtétek el szedni a fogamzásgátlót?
Én totál be vagyok t*jva tőle.:D Úgy voltam vele, hogy sose akarom szedni. Megszakítással védekeztem minden eddigi barátommal, és szerencsére csak akkor sikerült teherbe esnem, amikor már terveztük a babát. Nemrég megesett, hogy a szokásosnál jóval többet késett a mensim (gondolom bezavarhatott, hogy abbahagyta a fiam a szopizást), és teljesen beparáztam, nehogy terhes legyek, mert nem akarunk még egy babát.
Elhatároztam, ha most nem lettem várandós, biztos elmegyek fogamzásgátlót felíratni, mert nem akarok ilyenen idegeskedni - amúgy állandóan késik, hol sokat, hol keveset.
Novynette-t kaptam, kb. 2 hét múlva kezdem szedni. Félek az esetleges mellékhatásaitól, meg attól, hogy visszaszedem a kilókat, amiket szülés után leadtam, valamint amitől feláll a szőr még a hátamon, hogy trombózis és embólia-veszélyes is..
Esetleg akad itt valaki, aki megnyugtat?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!