Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Laparoszkópia után mikor...

Laparoszkópia után mikor távozik el a gáz?

Figyelt kérdés
Állítólag a járkálástól gyorsabban felszívódik. Tegnapelőtt délben műtöttek, de nem tudtam utána sokat járkálni, mert szédültem, azt mondták hogy műtét közben nagyon véreztem és leesett a vérnyomásom. Most járkálok már itthon, de még nagyon feszít a mellkasomban meg az oldalamban ez a sok buborék. Mikor múlik ez el?

2014. márc. 7. 11:21
 1/5 anonim ***** válasza:
Amíg teljesen felszívódik minden gáz, az kb. egy hét, de már néhány nap múlva könnyebbnek kell lennie szubjektíve. Ha nem múlnak a fájdalmaid, akkor feltétlenül szólj róla az orvosodnak, nehogy valamilyen beavatkozásra szoruló szövődményt gondolj buborékok okozta kellemetlenségnek.
2014. márc. 7. 12:23
 2/5 anonim ***** válasza:
Sürgősen keress fel egy orvost, mert ez mint már írta valaki nagyon veszélyes is lehet.
2014. márc. 7. 13:12
 3/5 anonim válasza:
Nekem egy het utan mult el.
2014. márc. 7. 14:14
 4/5 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat! Akkor két és fél nap után ez még valahol normálisnak számít, kicsit megnyugodtam, azt hittem, egy nap után már el kell múlnia. De azért holnap felhívok egy dokit, mert fáj ha levegőt veszek.
2014. márc. 7. 19:26
 5/5 anonim válasza:
Műtét után még aznap este felálltam, kicsit a nővér közreműködésével sétáltam PÁR LÉPÉST, aztán másnap már magam sétáltam csak a szobában, utána estére már a folyosón a séta segit abban hogy a bennszorult gáz kimenjen, 1 hét alatt teljesen rendbe jöttem, pedig először nagyon megijedtem a műtét után közvetlenül, mert éreztem azt a kissé szúró érzést a mellkasomban. Szét kell járni-egyszerűen mondva, persze csak óvatosan és fokozatosan. Amennyit birsz, de nem szabad 2-3 napig feküdni, mert az nem segit.
2015. ápr. 17. 09:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!