CAH-s beteg vagyok, tapasztalatok?
Figyelt kérdés
kongenitális adrenális hiperpláziás beteg vagyok. 34 éves nő vagyok, most már a túlzott szőrösödés is kezd kiborítani. Szőrösebb vagyok, mint a férjem. Ráadásul sötét szőrök vannak a testemen, szinte mindenhol.
Szteroid kezelést kapok, és el vagyok keseredve, hogy ilyen fiatalon egy ilyen betegségben szenvedek, és kezdek lecsúszni arról, hogy valaha saját gyermekem legyen.
Valaki szintén CAH-s? Esetleg aki valami bíztatót tud mondani?
2014. márc. 7. 10:45
1/1 anonim válasza:
Szia!
Én is ebben a betegségben szenvedek, 25 éves vagyok, és 3 éve derült ki, hogy CAH-os vagyok. Ha van kedved, írj privát üzenetet, én sajnos nem tudtam Neked. (vagy ha bárki más olvassa, aki hasonló cipőben jár.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!