Már több hóbapja nincs menzeszem, mit tegyek? Az utóbbi időben nem volt nemi kapcsolatom. Vélemények? 18/l
Figyelt kérdés
Eddíg nem foglalkoztam vele, sőt örültem is hogy bincs, de már kicsit aggósok...
Szerintetek várjak a csodára,hátha egyszercsak megjön?
Bár az első is elég későn jött meg.. 15évesen..
2014. márc. 5. 23:55
1/8 anonim válasza:
A csodára várhatzs, de az orvossal többre mész.
2/8 anonim válasza:
Mi értelme a csodára várnod és addig idegeskedned? Nem lenne jobb előbb orvoshoz menni és biztosat tudni?
3/8 anonim válasza:
egy jó endokrinológust keress fel aki kivizsgálja az okát, ennek mindig homronális probléma áll a hátterében. mellette menj el nögyógyászhoz általános vizsgálatra.
4/8 anonim válasza:
Jártál már nőgyógyásznál, vagy még sohasem?
5/8 A kérdező kommentje:
Nem,még sose voltam.. Valahogy tartózkodok tőle...
2014. márc. 8. 10:20
6/8 A kérdező kommentje:
Demost az akkora nagy provléma hogy kimaradnak a ciklusaim??
2014. márc. 8. 10:22
7/8 anonim válasza:
Sajnos nincs más választásod. Csak a nőgyógyász. Neki nem egy szép fiatal lány vagy, hanem egy beteg a sok közül, akit neki meg kell gyógyítani!
8/8 anonim válasza:
Hát azért előbb utóbb majd el kellene menned egy orvoshoz.
Javaslom keress női orvost első alkalomra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!