Hogyan gyorsítsam a mellem növekedését?
Figyelt kérdés
12 éves vagyok. eléggé kicsik a melleim, de már az összes osztálytársnőm hord legalább toppot. én még azt sem hordok! mivel növesszem egy picit gyorsabban a melleimet?
kérek minél több választ minél hamarabb!!!
TROLLOK KÍMÉLJENEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2014. márc. 5. 16:09
1/9 anonim válasza:
Ha hízol, akkor nő a melled is, másképpen nem tudod növeszteni, majd nő magától ha akar. Vagy vegyél egy szivacsos melltartót.
2/9 anonim válasza:
Mi a fenének kell növeszteni ebben a korban ?
3/9 A kérdező kommentje:
de még toppot sem vehetek! anyukám nem engedi, mert még NAGYON kicsi a nem is mellem, hanem cicim!!! akkora, mint egy 9-10 évesnek! csak a bimbó nő, viszont körülötte ici-picit! nincs valami étel, ital, amitől megnőne???
2014. márc. 5. 16:15
4/9 A kérdező kommentje:
nem akarok hízni!
2014. márc. 5. 16:15
5/9 anonim válasza:
Ne azt nézd, hogy a többi lánynak már nagyobb melle van, mert ez nem verseny, és ettől ők sem értékesebbek! A mellméret csak genetika adottság! Egyébként kb. 20 éves korodig nőhet a melled! Egy 12 éves kislánynak teljesen természetes kicsik a mellei.
6/9 A kérdező kommentje:
de én vagyok az egyetlen az osztályban, aki sem melltartót, de még toppot sem hord! olyan ciki! már a fél osztály melltartót hord, nekem 0
2014. márc. 5. 16:19
7/9 anonim válasza:
Előző vagyok. Ez nem ciki, hiszen nem tehetsz róla, és ahogy mondtam, egy nagy mellű lány sem értékesebb semmivel nálad!
8/9 anonim válasza:
Van egy nagyon jo modszer. Sokat kell fejjel lefele allni, lehetoleg sotetben, este a szobadban. Ha vilagosban csinalod maskepp reagal a tested es nem fog noni. Probald ki!
9/9 anonim válasza:
Én 14 vagyok és még nekem sincs semekkora. De attol toppot én is hordok mert elég ciki lenne még mesztelenül öltözni tesin, ugyhogy toppot már vehetsz fel. Együtt érzek!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!