Dominiii kérdése:
FELFÁZTAM! Mit tegyek? SOS
Figyelt kérdés
Kisebb koromban is fáztam már föl párszor. Évente legalább 5ször fázok fel :/ valami szutyi is folyik néha de nem tudom mi és miért? Mit tudok tenni hogy elmúljon?#egészség #folyás fertőzés
2014. márc. 4. 20:09
2/10 anonim válasza:
Ez marhára veszélyes, a felfázástól meddő is lehetsz. Holnap reggel sipirc az orvoshoz!
3/10 anonim válasza:
Egy dolgot tehetsz, mégpedig azt, hogy orvoshoz mész.
4/10 anonim válasza:
El ne hidd már ezt a marhaságot a meddőségről, legközelebb már agytífuszt is vizionálnak majd a vészmadarak.
Az a kis "szutyi" micsoda? Fehérfolyás lenne esetleg? Színe, büdös is?
5/10 anonim válasza:
Elmentél orvoshoz? Általában Sumetrolim tablettát írnak fel rá, én cickafark fürdőben ültem napokig és nagyon jót tett, ezt azért írom mert nekem ez segített hosszú távon. Jobbulást.
7/10 A kérdező kommentje:
hát olyan fehéres néha átlátszó. és nem nem büdös :D
2014. márc. 7. 16:20
9/10 A kérdező kommentje:
Semmit nem érzek. Kéne?
2014. márc. 9. 11:22
10/10 anonim válasza:
Ha fel vagy fázva, akkor csípést éreznél pisilésnél és sokszor pisilnél keveset.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!