Mit tegyek ha felfáztam?
Figyelt kérdés
Úgy érzem folyamatosan hogy pisilnem kell és mikor már egy picit is jobban kell akkor futnom kell mert nem bírom tartani... és fáj is ha pisilek.. :// ez valószínű felfázás ?? Mit kell vele tennem ??2014. febr. 16. 15:11
1/8 anonim válasza:
Holnap vegyél a patikában tőzegáfonya kapszulát, bár elég drága. Ha túl drágának találod vagy 3 nap alatt nem használ, akkor orvos, lehet, hogy antibiotikumot ad. Sokat kell inni.
2/8 anonim válasza:
Én nem várnék ezzel, ha már fáj is a pisilés, mennék körzeti orvoshoz, ő ad rá gyógyszert. A felfázás könnyen gyorsan fel tud terjedni a vesékre.
3/8 anonim válasza:
Menj orvoshoz és igyál nagyon sokat.
4/8 anonim válasza:
Szia. Igen ez felfázás. Én ilyenkor sok-sok folyadékot iszok!
5/8 anonim válasza:
Felfázás= bakteriális fertőzés. Kezelése antibiotikum, a többi csak kiegészítés. Menj háziorvoshoz.
6/8 anonim válasza:
Háziorvos.Antibiotikumot fog felírni neked.
7/8 anonim válasza:
Menj el a háziorvoshoz, esetleg vigyél vizelet mintát.
8/8 anonim válasza:
Melyik nagyokos pontozta le a válaszomat?! Szívesen összehozom egy urológus kollegával, aki elbeszélget vele!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!