Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mit tegyek ha felfáztam?

Mit tegyek ha felfáztam?

Figyelt kérdés
Úgy érzem folyamatosan hogy pisilnem kell és mikor már egy picit is jobban kell akkor futnom kell mert nem bírom tartani... és fáj is ha pisilek.. :// ez valószínű felfázás ?? Mit kell vele tennem ??

2014. febr. 16. 15:11
 1/8 anonim ***** válasza:
Holnap vegyél a patikában tőzegáfonya kapszulát, bár elég drága. Ha túl drágának találod vagy 3 nap alatt nem használ, akkor orvos, lehet, hogy antibiotikumot ad. Sokat kell inni.
2014. febr. 16. 15:25
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Én nem várnék ezzel, ha már fáj is a pisilés, mennék körzeti orvoshoz, ő ad rá gyógyszert. A felfázás könnyen gyorsan fel tud terjedni a vesékre.
2014. febr. 16. 15:29
 3/8 anonim ***** válasza:
28%
Menj orvoshoz és igyál nagyon sokat.
2014. febr. 16. 15:41
 4/8 anonim ***** válasza:
Szia. Igen ez felfázás. Én ilyenkor sok-sok folyadékot iszok!
2014. febr. 16. 17:40
 5/8 anonim ***** válasza:
30%
Felfázás= bakteriális fertőzés. Kezelése antibiotikum, a többi csak kiegészítés. Menj háziorvoshoz.
2014. febr. 16. 20:04
 6/8 anonim ***** válasza:
Háziorvos.Antibiotikumot fog felírni neked.
2014. febr. 17. 07:39
 7/8 anonim ***** válasza:
55%
Menj el a háziorvoshoz, esetleg vigyél vizelet mintát.
2014. febr. 17. 16:44
 8/8 anonim ***** válasza:
44%
Melyik nagyokos pontozta le a válaszomat?! Szívesen összehozom egy urológus kollegával, aki elbeszélget vele!
2014. febr. 17. 20:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!