Hüvelygombám van, de véres is néha. Mitől?
Hiába pontozol le, akkor is orvos kell a problémádra. Ha már véres is, akkor magad nem tudod kikezelni.
Ki tudja, lehet, nem is gombád van.Sőt, ha véres is, tuti nem az a bajod.
Nekem is volt egy évtizede olyan, hogy azt hittem, hogy gombám van, kezelgettem a patikákban kapható Pevaril kúppal (akkor még nem volt a canesten combi), meg betadine kúppal, ideig-óráig jó volt, majd visszatért a probléma. Örök körforgás volt.
Rászántam magam,elmentem orvoshoz. és kiderült, nem is az a bajom, nem gomba, hanem valami más. Felírta a megfelelő gyógyszert,és receptköteles kúpot, öt nap alatt helyrejöttem, és azóta se jött vissza semmi nyavalya.
Ha már elmentél orvoshoz, és megállapította, hogy gomba, és írt fel megfelelő gyógyszert (amúgy ők rendszerint vényköteles szereket írnak fel), akkor bizonyára azt is elmondta, hogy mitől véres. Akkor meg a kérdésedet nem értem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!